Snoghøj Alle 74
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.469

Snoghøj Alle 74
2770 Kastrup

Rækkehus , 102m2

Lækkert rækkehus med attraktivt havemiljø i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

I smørhullet af Løjtegårdskvarteret nær stranden og Amager Fælled ligger dette super fine rækkehus, der løbende er opdateret og blandt andet giver jer et lækkert opholdsmiljø i stueplan. Hertil er der tre værelser og et badeværelse på første sal. Derudover har huset en attraktiv kælder, mens haven med den overdækkede terrasse sørger for fantastiske rammer til sommeren.

I flytter til et idyllisk, lukket kvarter, hvor alléen med kirsebærtræer bidrager til en helt særlig stemning, og huset er endda er placeret i den stille ende. Samtidig er alle hverdagens behov nær jer, da I kan gå til både indkøb, skole og pasningstilbud. Bussen stopper omtrent 400 meter fra huset, og på cykel når I let Tårnby Station, mens ruten til motorvejen på kort tid tilbagelægges i bilen.

Blandt seneste moderniseringer kan udskiftning af vinduer og udvendige døre i 2016 fremhæves, ligesom man i 2019 lagde et flot gulv i eg i stueplan og skiftede el på samme etage. Derudover er kælderen istandsat i 2020, mens badeværelset stod for tur i 2020/2021.

Rundturen starter i det pæne køkken med vitrinelåger på overskabene samt plads til en spisekrog. Tilstødende finder I stuen med en lækker snedkereret reolvæg samt udgang til den overdækkede terrasse, der synes at tilføje nogle herlige bonuskvadratmeter og forlænger sæsonen i begge ender. Førstesalen giver tre store værelser og et smart badeværelse med brus og gulvvarme. Til sidst skal I se den indbydende kælder med tre disponible rum og et bryggers. Bemærk også, at kælderen har egen indgang samt at der er en del faste skabe i huset, hvilket giver gode opbevaringsmuligheder.

Den solrige have er den skønneste oase uden bygninger lige overfor. Haven har både en dejlig fliseterrasse til grillmiddagene og græsplæne med plads til badebassin og trampolin.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer TA-EP129
Byggeår 1955
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 102 m 2
Grundareal 287 m 2
Kælderareal 51 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.946 / 16.533

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.