Kastaniedal 9E
2730 Herlev
Kontantpris
kr. 2.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.371

Kastaniedal 9E
2730 Herlev

Rækkehus , 80m2

Rækkehus med solrige udearealer i Herlev

Følg bolig
Del bolig

Nu kan du blive den heldige, nye ejer af dette veldisponerede rækkehus på 80 m2, der fordeler to værelser og et badeværelse foruden de indbydende fællesarealer i køkken og stue. Trumfkortet må siges at være haverne, der gavner af solen det meste af dagen, og så kan du oven i købet se frem til en super placering i Herlev tæt på alle behov. Beliggenheden kunne ikke være meget bedre, hvad angår nærhed til alt, hvad du har brug for i hverdagen. Rema 1000 og Fitness World ligger kun 800 meter væk, og har du børn, er der gåafstand til Lindehøjskolen, daginstitution og Herlev Gymnasium. Til fods når du også de naturskønne omgivelser ved Sømosen, og fra Skovlunde Station kommer du hurtigt til København.

Boligen fra 1992 er løbende vedligeholdt, og siden 2010 er der skiftet vinduer og tag. Der er installeret nye hvidevarer i 2018, hvor gulve ligeledes blev slebet og lakeret. Køkkenets elementer er placeret i en vinkelt form, således at der efterlades rum til et mindre bord eller ekstra opbevaringsplads til det helt rigtige køkkenudstyr. Du får altså gode forhold til dine gastronomiske udfoldelser, og herlighederne kan serveres i den tilstødende stue, hvor havedøren lader en dejlig sommerbrise gøre selskab ved spisesektionen eller i sofahjørnet. Flere af husene i området har åbnet på mellem stue og køkken, hvilket giver et fantastik og andre spændende indretningsmuligheder! Første sal rummer to værelser i pæne størrelser, og du får adgang til et badeværelse med en muret bruseniche og vaskemaskine. Det skal også nævnes, at du kan installere en vaskemaskine her. Morgenkaffen kan serveres på den østvendte fliseterrassen foran boligen, mens den vestvendte baghave kan indtages om eftermiddagen, hvor solens stråler vil varme, indtil dagen går på hæld. Fra haven har du udgang til de store, grønne fællesarealer med legeplads.

Book en fremvisning i dag.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer OE-MJ059
Byggeår 1992
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 80 m 2
Grundareal 93 m 2
Bebyggetareal 40 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.108 / 8.956

Morten Johansen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.