Persillevej 12
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.656

Persillevej 12
2300 København S

Rækkehus , 105m2

Følg bolig
Del bolig

Tag virtuel fremvisning i 3D på www.paulun.dk/ejendomme/raekkehus/2300/persillevej-12/

I Urtehaven får du opfyldt drømmen om eget hus med have og nærhed til alt, hvad du drømmer om. Den moderne og attraktive rækkehusbebyggelse ligger i et af Amagers mest eftertragtede og charmerende villakvarterer.

På den anden side af gaden ligger Sundby Idrætspark med dens mange fodboldbaner, tennisbaner og sportshal. Få minutters gang til svømmehal, skole, institutioner og offentlig transport.

Amagerbrogades spændende handels- og caféliv ligger kun 5 - 10 minutters gang fra Urtehaven. Cykelafstand til Amager Strandpark, Amager Fælled og City.

EJENDOMMEN:
Urtehaven er opført som et klassisk smukt byggeri med 52 rækkehuse i 4 rækker. Det er bygget i moderne kvalitetsmaterialer, som kræver minimal vedligeholdelse. Privat forhave, flisebelagte have med græsplæne. Køkkenet er fra Designa i hvid højglans, hvid Corian bordplade og blandingsbatteri fra Philippe Starck. Badeværelserne er med skabslåger i hvid højglans fra Designa. Håndvasken med Philippe Starck blandingsbatteri er flot integreret i Corian bordpladen. Toiletter er ligeledes Philippe Starck. Alt er i høj kvalitet og virkelig vel vedligeholdt.

INDRETNING:
Entre med mulighed for at hænge overtøjet i indbygget skab med skydedøre (specielopsat af snedker). Lækkert køkken/alrum. Stue med udgang til terrasse og flot gæstebadeværelse. 1. sal med fordelingsentré, stort soveværelse med udgang til altan og to gode børneværelser/kontor samt endnu et flot badeværelse. Bemærk at der er badeværelse på begge etager.

Bemærk den lave ejerudgift på kr. 2.656 og læg til det at huset er mere eller mindre vedligholdelsesfrit i den periode kommende ejer bebor huset (10-20år), og så er der endda fælles vedligeholdelse, da de 52 boliger er en ejerforening.

Har du en bolig der skal sælges i forbindelse med køb? Så ring straks til PAULUN på telefon 32591407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Persillevej 12, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF119
Byggeår 2015
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 105 m 2
Grundareal 10.090 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.382 / 18.921

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.