Knud Kristensens Gade 57
2300 København S
Kontantpris
kr. 10.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.672

Knud Kristensens Gade 57
2300 København S

Rækkehus , 156m2

Udsøgt gårdhavehus på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

På den attraktive adresse Knud Kristensens Gade 57 på Islands Brygge ligger dette smukke og yderst velholdte gårdhavehus og venter på nye ejere. Boligen breder sig over to etager og kan samtidig også bryste sig af et fantastisk gårdmiljø.

Område
Vejen er rolig og lukket, så børnene trygt kan færdes. I kan desuden også nyde godt af nærheden til både Irma og Netto, mens morgenbrødet nemt hentes hos den nærliggende Emmerys. Yderligere er der nærhed til pasningstilbud og den nyopførte Islands Brygge Skole. Endelig er det også værd at bruge tiden ved Havnevigen, når vejret tillader det.

Ejendom
I bosætter jer i en flot ejendom, hvor porten indenfor er beklædt med nydeligt lærketræ. I har her egen parkeringsplads i kælderen, og det er også hernede, at jeres ventilerede kælderrum er placeret.

Bolig
Indenfor bliver I mødt af en betagende bolig, hvor de brede vinduespartier gavmildt lader solens stråler strømme rundt. Hele hjemmet har gulvvarme, genveksanlæg, BWT-anlæg og prydes i de fleste rum af hvidolierede trægulve, mens der på badeværelset og toilettet er italienske, sandfarvede fliser. I stueplan venter toilettet samt køkkenet og stuen, der praktisk er i åben forbindelse. Trend-køkkenet har hvide grebsfrie elementer, som toppes af en Corian-bordplade, og hertil er der også alle nødvendige hvidevarer og loftsemhætte. I stuen arrangeres der med spisesektion og sofagruppen, og herfra kan I også åbne skydedørene ud til det fantastiske gårdmiljø. Videre har førstesalen et nydeligt badeværelse med bruseniche og badekar i Corian samt tre værelser, der alle har fransk altan.

Udenfor kan I nyde tiden i gårdhaven, som kan overdækkes 75% ved hjælp af de fjernbetjente markiser, som også kan tippes, så regnvandet rammer denne smukke rådhusvinplante, der vokser på væggen. Yderligere er også en hævet terrasse i niveau med førstesalen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/PaulunIslandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Knud Kristensens Gade 57, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH205
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 4
Boligareal 156 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 550.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 46.927 / 40.808

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?