Wiedeweltsgade 4
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 12.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 9.748

Wiedeweltsgade 4
2100 København Ø

Rækkehus , 177m2

Sjældent udbudt 4-fagshus i Kartoffelrækkerne

Følg bolig
Del bolig

Søger I et sted, som emmer af autentisk charme?
Så bør I vende blikket mod dette firefagshus med en perfekt beliggenhed på solsiden i Kartoffelrækkerne. Her får I det bedste af to verdener, da det attraktive område byder på en idyllisk atmosfære midt imellem byens pulserende liv og smukke, rekreative områder.

Ejendommen fra 1880 præsenterer sig i klassisk stil med frontspids og dannebrogsvinduer samt et tag fra omkring år 2000. Huset fordeler sig fra stueplan til anden sal med to boligenheder, så her er mulighed for at indrette helt efter jeres ønsker og behov - eksempelvis med flere generationer under samme tag. Obs.: Huset har status som et 2-familieshus. Der er sendt ansøgning til kommunen om at ændre status til et 1 familieshus.

I træder over dørtærsklen til entréen i stueplan, hvor I finder en opholdsstue, to værelser samt et køkken. Etagen fuldendes af et badeværelse med brus. Ad den elegant svungne trappe nås førstesalen, med yderligere et køkken, en stue og to værelser samt et toilet. På anden og øverste etage åbner en repos til en større opholdsstue med udsigt over kvarterets tagtoppe, to værelser samt endnu et badeværelse. Nederst ligger kælderen i fuld størrelse med fem disponible rum. Endelig kan I se frem til en skøn forhave med grøn beplantning og en lukket baghave, der er placeret på hver sin side af huset, så I kan følge solens bane dagen igennem.

Beliggenheden er sublim med bekvem nærhed til Øster Farimagsgade med alt fra lækre caféer til spændende butikker og dagligvareindkøb. De omkringliggende, naturskønne områder såsom Søerne, Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have sætter tempoet ned med afslappende gåture. Tilmed er der kort afstand til Nørreport Station og bus, mens Strøget er en lille cykeltur væk. Området er særligt attraktivt for familierne, da børnene frit kan lege på gaderne og i Wiedeweltsgade er der er et rigtigt godt naboskab.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 eller mail hertil: Oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Wiedeweltsgade 4, 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ070
Byggeår 1880 / 1930
Energimærke D
Rum 8
Boligareal 177 m 2
Grundareal 94 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 625.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 50.261 / 44.479

Morten Johansen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.