Valdemar Holmers Gade 18
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 10.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.036

Valdemar Holmers Gade 18
2100 København Ø

Rækkehus , 168m2

Rækkehus i Lyngbyvejskvarteret, på hele 253 etagemeter, med masser af lys og sol.

Del bolig
Følg bolig

Glæd jer til at blive en del af Lyngbyvejskvarteret på Østerbro, hvor de smukke byggeforeningshuse fra 1916 byder på herlige rammer til hverdagslivet. I kan nu overtage Valdemar Holmers Gade 18, hvor fire etager og en kælder, herunder to køkkener og fire toiletter, giver masser af plads og muligheder. I kan eksempelvis leje en etage ud eller indrette den perfekte teenage-afdeling. Her venter jer herskabelige detaljer såsom stuk, fyldningsdøre og høje paneler, ligesom I vil bemærke den lyse og indbydende stemning.

I stueetagen træder I ind til to stuer en suite, et køkken, et gæstetoilet og direkte udgang til baghaven. På førstesalen er der ligeledes indrettet et køkken, her i åben forbindelse med et alrum, ligesom der gemmer sig endnu en stue og et gæstetoilet. Bevæger I jer videre op ad det elegante trappeløb, kommer I til anden etage, som rummer to værelser, et toilet og så er der gjort klar til, at lave det badeværelse man har drømt om. Øverste og tredje etage vil imponere jer med loft ført til kip og blotlagte loftsbjælker. Størstedelen er ét stort værelse, og hertil får I et badeværelse.

Tag nu et kig på kælderen, der giver jer praktiske rum til opmagasinering eller hobbyen. I finder et depot og tre disponible rum udover et baderum med et bruseafsnit og vaskefaciliteter.

Udendørs kan I se frem til en gårdhave med morgensol på bagsiden af huset og en forhave med eftermiddags- og aftensol foran huset mod sydvest. Forhaven er blandt kvarterets største.

Indendørs er den fantastiske stuk renset helt ned og står knivskarpt, det samme gælder træværket. Yderligere er vægge og lofter i alle beboelsesrum renoveret med glasfilt, som blandt andet forebygger revnedannelse, mens vinduerne i huset også er renoveret helt i bund.

I bosætter jer i et skønt område, som karakteriseres af et godt nabofælleskab. Kvarteret har et fælleshus, Ulrik, der kan lejes til fester og huser ugentlige fællesspisninger, yogahold, børneaktiviteter og meget mere som man kan vælge at deltage i. Herudover er I endda tæt på alle hverdagens nødvendigheder. Under én kilometer fra adressen tilgår I skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder foruden metro, S-tog og bus, der alt sammen kan føre jer hurtigt til Indre By. I kan spadsere til grønne omgivelser i Fælledparken og Lersøparken, og Svanemøllestranden er kun en kort cykeltur væk.

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Valdemar Holmers Gade 18, 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-JG151
Byggeår 1916
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 168 m 2
Grundareal 133 m 2
Kælderareal 57 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 550.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 64.181 / 51.855

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.