Jens Juels Gade 21
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 13.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.939

Jens Juels Gade 21
2100 København Ø

Rækkehus , 135m2

Del bolig
Følg bolig

Skønne detaljer, et dejligt lysindfald og en god beliggenhed venter jer med dette kartoffelrækkehus, som fremstår i en gennemgående flot stand. Huset har et naturskiffertag og fordeler sig over fire etager med en indbydende atmosfære. Glæd jer også til den hyggelige gårdhave.

Det er tæt på en livsstil at bo i Kartoffelrækkerne, der er et meget eftertragtet kvarter med en unik beliggenhed. I den ene retning kan I gå til Københavns pulserende centrum, mens I har Østerbro den anden vej. Samtidig emmer her af ro og hygge i de små gader, hvor I vil opleve et fantastisk sammenhold og et væld af aktiviteter. Til fods når I let skole og daginstitution, mens Øster Farimagsgade byder på lækre restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Bussen afgår ved Sølvtorvet, og på cykel ankommer I hurtigt til Nørreport og Østerport.

I vil opleve flere detaljer i hjemmet, som allerede starter ved den blåmalede hoveddør, hvor husnummeret er malet på de øverste vinduespartier. En anden fin finesse er de to hollandske kakler over vasken i det arkitekttegnede køkken, som går i ét med alrummet, der beriges af et smukt, tværgående dagslys. På første sal fortsætter den pragtfulde stemning i den sydvendte stue med gode indretningsløsninger. Stuen giver adgang til et værelse, og på etagen har I også et gæstetoilet. Øverst oppe møder I badeværelset med et badekar foruden to værelser, hvoraf det ene har åben forbindelse til et disponibelt rum. Hertil kommer en kælder med plads til vaskefaciliteter og to disponible rum.

Fra alrummet kan I træde direkte ud i gårdhaven, som bliver et lækkert sted at nyde solen sammen med venner og familie. Med loungemøbler, blomsterkrukker og lanterner kan I få de hyggeligste rammer til sommerstunderne.

Ring i dag for at opleve dette vidunderlige hjem.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61201042 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: ca@paulun.dk

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Juels Gade 21, 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA172
Byggeår 1880 / 1930
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 135 m 2
Grundareal 74 m 2
Kælderareal 47 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 675.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 78.789 / 63.658

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.