Gustav Johannsens Vej 36
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 10.998.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.789

Gustav Johannsens Vej 36
2000 Frederiksberg

Rækkehus , 168m2

Fantastisk flot, gennemrenoveret rækkehus på Frederiksberg på 260 etagemeter

Del bolig
Følg bolig

I et børnevenligt kvarter på en rolig villavej tæt på hverdagens behov og Frederiksberg Have står dette yderst tiltalende rækkehus klar til at byde en ny familie indenfor. I får masser af etagemeter at brede jer på med både kælder og en udnyttet anden sal foruden beboelsen i stueplan og på første sal. Her skal I blandt andet se frem til et åbent opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét, tre værelser (oprindelig 4) og et badeværelse.

Udenfor venter jer en skøn have med overdækket terrasse/orangeri.

Området
Med nøglerne til dette flotte hjem følger også en vidunderlig placering blandt en masse børnefamilier. Skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder befinder sig alt sammen inden for 500 meter ligesom S-toget på Peter Bangs Vej. FCKs baner ligger også tæt på hjemmet, og I kan cykle til Frederiksberg Have på under ti minutter.

Ejendommen
Hjemmet er gennemgribende renoveret siden 2018, hvor blandt andet køkkenet med Quooker er renoveret i 2020 og det smukke sildebensgulv er fra 2021. Vinduerne er skiftet i 2020, og hoveddøren er skiftet i 2022. Ydermere byder stuen på klassiske, herskabelige detaljer såsom stuklofter, høje paneler og radiatorskjulere. Der er også en karnap, hvor I kan nyde en stille stund med en god bog.

På førstesalen finder I tre regulære værelser (oprindelig 4), hvoraf to har faste skabe. Badeværelset er udstyret med badekar og brus samt smukke fliser på gulvet med varme under. Videre kommer anden sal, hvorI får ét stort rum med fritlagte loftsbjælker og gode anvendelsesmuligheder. Endelig kommer kælderen med to disponible rum og et bryggers.

Glæd jer til at se terrasserne, hvor især den overdækkede er et fantastisk uderum. Få trin ned fører jer til haven med en åben samt en overdækket terrasse/orangeri bagerst i haven, der er etableret i 2021.

Et hjem, der skal opleves.

Kontakt
Sagsnummer FB-NG164
Byggeår 1929 / 1977
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 168 m 2
Grundareal 317 m 2
Kælderareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 550.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 62.654 / 51.075

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.