Egernvej 39
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 18.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 10.791

Egernvej 39
2000 Frederiksberg

Rækkehus , 222m2

Rummeligt enderækkehus i 3 fulde plan med mulighed for indretning af 2. sal

Del bolig
Følg bolig

I det eftertragtede Fuglebakkekvarter er der kun ganske få muligheder for at erhverve sig et stort enderækkehus - og så på den eftertragtede Egernvej.

Kvarteret byder bl.a. på Duevejens skole, som er en af Frederiksberg Kommunes mest eftertragtede, men også nærhed til både Metro, S-tog og indkøb, samt hyggeligt café-miljø ved Aksel Møllers have.

På den anden side af Egernvej findes stort grønt areal som indbyder til leg og boldspil for kvarterets børn.

Du bliver budt velkommen i huset i entréen, som har gæstetoilet og indbygget garderobe og med trappe til 1. sal. Stueetagen i øvrigt byder på "Herreværelse", opholdsstue, tidløst Svane køkken og spisestue med udgang til hævet terrass med sol om morgenen og aftensol. Fra terrassen er der nedgang til den overkommelige have. Når du går rundt om huset finder I garage samt fliseareal, hvis du vil parkere på egen grund - her er desuden forberedt til elbil.

På 1. salen - som oprindeligt er indrettet med 5 soveværelser - er der pt. 4 gode store værelser samt renoveret badeværelse med brus og terrazzofliser på gulvet. Badeværelset i kælderen og gæstetoilettet i entréen er renoveret i samme stil
Kælderen byder på 2 meget store disponible rum og et 3. som pt. er indrettet som kontor. Kælderen har egen indgang og stort badeværelse med brus, toilet, vaskemaskine og tørretumbler. Hele kælderen er flot renoveret med isolering af gulve, radonsikring, gulvvarme, tilbageløbssikring på kloakker ligesom der er forberedt til evt etablering af køkken. Der er desuden etableret luftskifte i hele huset incl varmegenvinding.

Huset har fået skiftet vinduer og fuger, og taget har mange gode år i sig endnu.

Så hvis du vil have en bolig med masser af plads, perfekt beliggenhed, men stadig have mulighed for at sætte dig eget præg, er huset på Egernvej en oplagt mulighed.

Ses vi?

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Egernvej 39, 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG212
Byggeår 1925
Energimærke C
Rum 8
Boligareal 222 m 2
Grundareal 329 m 2
Kælderareal 111 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 925.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 78.833 / 68.999

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.