Birkegården 98D, Kirke Værløse
3500 Værløse
Kontantpris
kr. 7.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.692

Birkegården 98D, Kirke Værløse
3500 Værløse

Ideel anpart , 145m2

Totalrenoveret bolig med stor kælder og udsigt til golfbanen

Del bolig
Følg bolig

Netop nu kan I overtage denne renoverede villa fra 2022 på 145 kvm + 106 kvm kælder i Kirke Værløse, som byder på moderne rammer og lækre kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Den er placeret i et roligt kvarter med udsigt til Værløse Golfbane, og I får som bonus en let hverdag, da alle bekvemmeligheder er inden for kort afstand. Huset rummer tre værelser, et stort køkken-alrum forenet med stue, et gæstetoilet og et badeværelse. Dertil er der to sydvendte træterrasser, ligesom I får anlagt græsplæne inden overtagelse.

Den lukkede vej giver gode rammer for børnefamilien, der med sikkerhed vil trives med den skønne natur som nabo. I får knap 500 meter til den daginstitution, indkøb og busstoppested, ligesom der er flere skoler, svømmehal, golfklub og S-tog i Værløse. København er en halv time væk i bil.

Alrummet bliver mødestedet for hele familien, og med god grund. Her forenes både stue og køkken, og I skal særligt lægge mærke til det smukke sildebensparket i eg, som giver en skøn glød til rummet sammen med det fantastiske lysindfald fra de store panoramavinduer. Køkkenet er fra Aubo og præsenterer sig med hvide, grebsfrie fronter og rigeligt med skabsplads samt en Quooker. Videre finder I de tre indbydende værelser i fordelingsgangen, som I nemt kan fordele mellem jer. Badeværelset er prydet med italienske fliser, som giver et eksklusivt og luksuriøst udtryk, og i brusenichen er der installeret to vandfaldsbrusere. Gæstetoilettet er holdt i samme, nydelige stil.

I kælderen finder I et praktisk bryggers med plads til at etablere vaskefaciliteter foruden fire store, disponible rum med utallige anvendelsesmuligheder.

Når sommeren står for døren, kan I trække ud på de to træterrasser mod syd, som med garanti bliver et aktiv for hele familien. Udsigten til golfbanen sætter slutteligt prikken over i'et.
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61 62 76 27 eller mail hertil: IS@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Birkegården 98D, Kirke Værløse, 3500 Værløse.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS276
Byggeår 1962 / 2022
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 145 m 2
Grundareal 1.327 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 360.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.583 / 30.525

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!