Birkegården 98C, Kirke Værløse
3500 Værløse
Kontantpris
kr. 6.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.373

Birkegården 98C, Kirke Værløse
3500 Værløse

Ideel anpart , 132m2

Gennemrenoveret bolig på naturskøn beliggenhed med stor kælder

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til Birkegården 98C i Kirke Værløse. 132 kvm + 99 kvm kælder. Denne skønne bolig ligger eminent klods op ad Værløse Golfbane, hvor golfentusiaster fornøjer sig i det bakkede landskab.

Gældende for boligen er de hvidfilsede facader, Cembrit-eternittaget og trelags alu-vinduer og -døre fra STM. Desuden er der gulvvarme i stueplan, varmepumpe og Genvex-anlæg fra Nilan, mens loftsrummene har fået 450 millimeter isolering. Herudover kan I glæde jer over gennemgående kvalitetsmaterialer fra Aubo, slidstærke sildebensgulve i massivt egetræ og smukke, italienske klinker. Samtlige hårde hvidevarer følger med i købet.

Der er plads til den store familie med fire værelser, to badeværelser, et gæstetoilet, et bryggers, en kælder og et skønt opholdsmiljø. Indret værelserne med et soveværelse, børneværelser, et kontor eller et hobbyrum. I værelsesafdelingen finder I også ét af to badeværelser, der med sit elegante udtryk og regnbruseren giver en god start på dagen.

Videre ind i køkkenet bliver I glade for at se en Quooker og tidløse elementer, der sammen med det skønne lysindfald ovenfra og fra syd danner ramme om et dejligt og indbydende rum. Slutteligt finder I bryggerset, endnu et badeværelse og tre disponible rum i kælderen.

Udenfor venter en have som bliver af en græsplæne, træer og en hæk til at lukke af fra omgivelserne. Men allerede nu kan I nyde livet på de to velplacerede og anseelige træterrasser, som orienterer sig mod sydvest og bliver et yndet opholdssted om sommeren.

I bosætter jer særdeles naturskønt med daginstitution, skole, handlemuligheder og offentlig transport inden for en radius af halvanden kilometer fra hjemmet.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61 62 76 27 eller mail hertil: IS@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Birkegården 98C, Kirke Værløse, 3500 Værløse.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS277
Byggeår 1962 / 2022
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 132 m 2
Grundareal 1.327 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 350.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.541 / 29.679

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!