Strandvænget 35A, Sydstranden
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.670

Strandvænget 35A, Sydstranden
2791 Dragør

Villa, 1 fam. , 136m2

UNIK MURERMESTER NU TIL SALG

Følg bolig
Del bolig

Tag virtuel fremvisning i 3D på www.paulun.dk/ejendomme/ideel-anpart/2791/strandvaenget-35a/

Et fantastisk lysindfald, tre værelser og en stor, solrig terrasse er blot nogle af forcerne ved denne nydelige etplansvilla til familielivet. Her kan I se frem til rolige farver, kvalitetsmaterialer og en god indretning. Alt sammen i stille omgivelser i Dragør.

Jeres kommende hjem befinder sig i et børnevenligt kvarter, der både formår at kombinere nærheden til dejlig natur og hverdagens fornødenheder. Nærmere bestemt bosætter I jer for enden af en lukket vej med under én kilometer til daginstitution og indkøbsmuligheder. På cykel tager det ingen tid for børnene at nå St. Magleby Skole, og om sommeren vil det være hyggeligt at tage forbi lystbådehavnen eller badestranden.

Allerede ved første blik kan I fornemme, at I her møder en yderst præsentabel bolig med nyt tag fra Randers Tegl og nypudset isolering fra 2020, ligesom fyret blev installeret samme år. Tilmed forkæles I af gulvvarme i køkken, stue, bryggers, entrén og toilet.

De mange sprossede vinduer resulterer i en indbydende atmosfære, der især kommer til udtryk i stuen. Træder I et trin op, finder I det skønne alrum, der ligesom køkkenet har udgang til terrassemiljøet. Det fine tapet ved siddeområdet sætter stemningen i alrummet med videre forbindelse til Svane-køkkenet. De hvide elementer toppes af en flot betonbordplade, hvori både induktionskogezonen og porcelænsvasken er integreret, og skulle I mangle opbevaringsplads, tilstøder bryggerset med egen indgang. Endelig har I et detaljerigt gæstetoilet, et badeværelse og tre værelser - det ene med terrassedør.

Ude kan I nyde solen på den sydvestvendte terrasse langt det meste af dagen, og her er masser af plads til sommerfester i selskab med familie og venner. Ligeledes får I et drivhus, og så ligger der et anneks.

Ring i dag for at få en fremvisning

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-JF070
Byggeår 1941 / 1964
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 136 m 2
Grundareal 1.130 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.243 / 19.599

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.