Wibrandtsvej 55, stue.
2300 København S
SOLGT

Wibrandtsvej 55, stue.
2300 København S

Ideel anpart , 122m2

Lys villalejlighed velplaceret på Amager

Del bolig
Følg bolig

Denne lyse villalejlighed byder på to værelser, store opholdsmiljøer og to badeværelser, hvoraf det ene ligger i den meget anvendelige kælder. Ude frister særligt den solrige terrasse, ligesom du vil elske placeringen nær både by og natur.

Boligen blev frisket op med maling i de fleste rum i 2020, hvor man også bragte plankegulvene til syne igen og lagde nye i dét rum, der ikke havde. I samme ombæring lavede man desuden loft med spots i kælderens badeværelse.

Du starter med at træde ind i de to sammenhængende stuer, der videre har forbindelse til terrassen. Således får du masser af plads til familiefester, hvor udearealet let kan sættes i spil også. I køkkenet møder du elementer, der er udført af snedker, og de er opstillet praktisk, så du kan få plads til en lille spisekrog til morgenmaden.

De to værelser adskilles af skabselementer med skydedøre, så du kan benytte det ene til et lækkert walk-in-closet, hvis du ønsker. Etagen afsluttes af et badeværelse med bruseniche, mens badeværelset i kælderen både har badekar og bruseniche. Hernede er der desuden en sauna til forkælelse i hverdagen, og det store, disponible rum fremtræder i boligkvalitet.

Forhaven hører til lejligheden, og her vil du særligt nyde tiden på terrassen, der kan tilgås fra både stuen og køkkenet. Miljøet vender således mod både syd og vest, så du har masser af gode solskinstimer i vente med en kølig drink i hånden.

Nærmiljøet ligger inde med alt det, du skal bruge i hverdagen og fritiden. Eksempelvis finder du busstoppested, dagtilbud og indkøbsmuligheder ganske tæt på, og på under et kvarter kan du endda gå til metroen. Du vil elske områdets udvalg af takeaway og butikker, ligesom nærheden til Kastrupfort og Amager Strandpark er perfekte rammer om livet i det fri.

Boligen trænger til nogen istandsættelse.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun. amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-TH156
Byggeår 1935
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 122 m 2
Grundareal 1.084 m 2
Kælderareal 100 m 2