Tyge Krabbes Vej 1, st.
2300 København S
Kontantpris
kr. 8.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.582

Tyge Krabbes Vej 1, st.
2300 København S

Ideel anpart , 144m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 05/2 kl. 15:00-15:20

Herskabelig villalejlighed på 144m2 med smuk have midt på Amager med unik glaspavillion

Del bolig
Følg bolig

Murermesterejendommen på Tyge Krabbes Vej 1 er et ualmindeligt smukt bygningsværk fra 1924, som råder over en fantastisk lejlighed i stueetagen, der ligesom villaen emmer af klassisk og herskabelig elegance. Boligen er lys og højloftet og ligeledes spækket med originale detaljer, og dernæst kan I nyde tilværelsen i den store glaspavillon i haven. Her er tale om en ideel anpart.

OMRÅDET:
Kvarteret mellem Amagerbrogade og Englandsgade er kendetegnet af fredelige villaveje med grøn bevoksning, hvor anseelige ejendomme med arkitektoniske særpræg ligger side om side. Børnefamilier trives her, og det skyldes først og fremmest nærheden til Sankt Annæ Skole, som ligger ganske få skridt fra matriklen. Hverdagen tilgodeses endvidere af velassorterede forretninger og spisesteder foruden pasningstilbud og sportsfaciliteter, og I når også hurtigt Englandsparken til fods.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fremtræder velholdt og imposant med rødstensfacade, vældige, hvide sprossevinduer og sorte detaljer, og det hele er toppet af et rødt, halvvalmet tegltag. Ovenover det markante indgangsparti ses også en frontispice, der forstærker det mondæne udtryk.

INDRETNING:
Inden døre venter jer en lys og højloftet bolig med fyldningsdøre, stukkanter, smukke trægulve og vægpaneler, der altsammen bidrager til den pragtfulde stemning. Tre stuer en-suite udgør boligens primære opholdsrum, hvor der er ideelle forudsætninger for at samle familie og venner om selskabelige stunder. Fra den midterste stue er der direkte udgang til haven. De tre stuer en-suite ender med direkte nedgang til drivhuset via. sprossede dobbeltdøre, hvor lyset er som intet andet sted i hjemmet. Drivhuset er grundmuret med bornholmske koraller på endevæggen og har bornholmske granitfliser på gulvet.

Lejligheden råder endvidere over et rummeligt soveværelse, et stort badeværelse, gæstetoilet og et dejligt køkken. Derudover kan I se frem til to private kælderrum, og I får hertil et fælles vaskerum, et tørrerum og et værksted til rådighed. Haven er også fælles, og den er flot anlagt med opvoksede træer, stier af brudfliser, espalier med prydplanter og afgrænsede bede.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Tyge Krabbes Vej 1, st., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK309
Byggeår 1924
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 144 m 2
Grundareal 875 m 2
Kælderareal 144 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 410.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 44.567 / 36.588

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Tyge Krabbes Vej 1, st., 2300 København S.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.