Engvej 58, ST.
2300 København S
SOLGT

Engvej 58, ST.
2300 København S

Ideel anpart , 100m2

HÅNDVÆRKERTILBUD. Trænger til nogle kærlige hænder, hvilket også afspejles i udbudsprisen.

Del bolig
Følg bolig

Tag med til dette attraktive område af Amager, hvor alt det, I skal bruge i hverdagen og fritiden, ligger inden for kort rækkevidde. Jeres kommende hjem bliver denne villalejlighed med tre værelser, to stuer og to toiletter, og hertil råder I over plads i kælderen samt et stykke af en charmerende have.

Beliggenheden gør først og fremmest livet let i hverdagen, hvor daginstitutioner og indkøbsmuligheder er lige omkring jer. Derudover befinder I jer ganske tæt på offentlig transport i form af bus og metro, og sidstnævnte sætter jer hurtigt i forbindelse med eksempelvis Indre By. Fritiden kan fyldes med oplevelser i Amager Strandpark, hvor et væld af sportsaktiviteter finder sted, ligesom vandhunde naturligvis kan få stillet deres trang til svømmetag.

Tilbage på adressen møder I den fine villa med solgul facade og rødt mansardtag. I forbindelse med ejendommen strækker sig en have mod sydvest, hvor sommersolen kan nydes til fulde. I jeres afsnit er der køkkenhave og drivhus, og ydermere har grunden regnvandsbeholdere.

Lejligheden ligger i stueplan, og rundturen starter i de to opholdsmiljøer, som ligger i forlængelse af hinanden. Med to stuer har I rige muligheder for både at skabe en god sofasektion til hyggelige filmaftener, og en spisestue hvor familien kan samles ved middagsbordet. Videre tilgås køkkenet, der står skarpt med sorte fronter. Boligen afrundes af de tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse.

Der er ekstra plads at gøre godt med i kælderen, hvor der blandt andet findes et badeværelse med kar samt et værksted.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer AM-JF151
Byggeår 1930
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 100 m 2
Grundareal 822 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.