Berggreensgade 13, ST.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 3.750.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.105

Berggreensgade 13, ST.
2100 København Ø

Ideel anpart , 50m2

68 etagemeter stuelejlighed m. udgang til have

Del bolig
Følg bolig

Nu har du muligheden for at blive den næste ejer af en fantastisk lejlighed, der ligger sublimt i Komponistkvarteret på Østerbro. Her kan du foruden en god placering også se frem til at få en bolig, der præsenterer sig lys og indbydende.

Med adresse på Berggreensgade 13 venter der dig en dejlig atmosfære, der trods sin centrale beliggenhed også byder på fred og ro. Lige rundt om hjørnet når du til Svanemøllen Station samt Østerbrogade, der bugner af butikker, specialforretninger og spisesteder. Du får ligeledes let tilgang til handlemuligheder, og så kan du også hurtigt kan komme til Svanemøllen Strand og Fælledparken, hvis du vil bruge tid i de grønne arealer.

Dit kommende hjem ligger i stueplan, og hertil er der også nedgang til et disponibelt rum i kælderen, som er i rigtig flot stand. Fra du træder indenfor i lejligheden, fornemmer du straks den skønne stemning, der hersker i alle rum. Entréen åbner op til køkkenet, som fremtræder med hvidt, grebsfrit design, og på samme tid er der alle nødvendige hvidevarer, så madlavningen glider lettere. Videre finder du to sammenhængende stuer, der kan indrettes efter dine ønsker og behov. Begge stuer har flotte plankegulve og et behageligt lysindfald gennem vinduespartierne. Endelig er der et brusebadeværelse, hvor de hvide fliser på væggen skaber et nydeligt udtryk.

Gennem den ene af stuerne får du udgang til havearealet der er anlagt med fliser, så du kan stille havemøblerne her. Hele udemiljøet omkranses af hegn, og ellers er det desuden oplagt at etablere med blomsterkrukker, mens der på forsiden af ejendommen er opstillede cykelstativer.

Kunne dette være din fremtidige bolig? Så vent ikke med at kontakte os for at høre nærmere

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer OE-MM077
Byggeår 1898
Energimærke E
Rum 2
Boligareal 50 m 2
Grundareal 78 m 2
Kælderareal 18 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.558 / 13.733

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.