Broderskabsvej 9
2000 Frederiksberg
SOLGT

Broderskabsvej 9
2000 Frederiksberg

Villa, 1 fam. , 144m2

***BETINGET KØBSAFTALE INDGÅET***

Del bolig
Følg bolig

Nu har I en helt enestående mulighed for at finde jer til rette i denne imponerende villa, hvor en fantastisk beliggenhed på Frederiksberg følger med. I får fornøjelsen af et moderniseret interiør, et pragtfuldt udemiljø samt en familievenlig beliggenhed.

Boligen på 144 kvadratmeter fordeler sig i halvandet plan med blandt andet tre værelser, et gæstetoilet samt et indbydende opholdsmiljø. Når I ankommer til adressen, fornemmer I straks, at her er et hjem, som kan noget helt særligt. Jeres kommende bolig præsenterer sig flot med en hvid facade toppet med et rødt tegltag og er desuden et halvt dobbelthus med både for- og baghave.

Indenfor bliver I mødt af et imponerende indre, hvor alt er gennemrenoveret i 2014 kun med undtagelse af de flettede, originale gulve. Husets trumfkort er det store opholdsmiljø i stueplan, som består af to stuer og et åbent køkken i forlængelse heraf. Glæd jer over de smukke detaljer såsom stuklofter, høje paneler, franske døre samt en brændeovn og nyd tilværelsen i den tilhørende udestue fra 2021.

Ovenpå er et dejligt soveafsnit med gulvvarme og tre værelser samt et badeværelse med brus, ligesom I har mulighed for at fortsætte til et loftrum med plads til opbevaring.

Udenfor råder I over en hyggelig oase, hvor pæne natursten fra Indien gør sig særligt bemærket. Herude kan I trygt lade børnene boltre sig på plænen og nyde, at I bosætter jer på en af de største grunde i Den Hvide By.

Med en bopæl i hjertet af Frederiksberg er I tæt på alle hverdagens gøremål, og det er uanset om I har behov for byliv eller spadsereture i det grønne. I har blot to minutters gang til nærmeste dagligvarebutik, ligesom I på mindre end et kvarter når Frederiksberg Centeret, metroen samt Frederiksberg Have. Afslutningvis har I også gåafstand til pasningstilbud og Lindevangskolen.

Velkommen til BroderskabsvejHar du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer FB-NG211
Byggeår 1899
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 144 m 2
Grundareal 355 m 2
Bebyggetareal 72 m 2
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?