Strandvejen 69, Skuldelev
4050 Skibby
Kontantpris
kr. 1.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.514

Strandvejen 69, Skuldelev
4050 Skibby

Fritidshus , 53m2

Charmerende sommerhus ved Skuldelev Strand

Del bolig
Følg bolig

Med omtrent 300 meter til vandkanten er der ingen tvivl om, at beliggenheden ved Skuldelev Strand er i jeres favør. Nærområdet indbyder til oplevelser i naturen, og tilbage på den 1.202 kvadratmeter store grund venter dette velholdte sommerhus på at slå dørene op for nye ejere.

Der er ikke langt fra tanke til handling, når lysten til en svalende dukkert melder sig, og jeres favorit beskæftigelse vil med garanti blive nær stranden, hvor dagene tilbringes ved badebroen og bølgernes skvulpen. Følger I vandkanten, når I snart Skuldelev Havn, og så kan I se frem til at udforske nærområdets smukke natur. Proviant til opholdet indkøbes i den velassorterede SuperBrugsen, som ligger i Skuldelev knap tre kilometer herfra.

Skal udelivet nydes i mere hjemlige rammer, er der lagt op til leg og afslapning i den store have, der omkranses af opvoksede træer, så I kan færdes privat. Forholdene til en improviseret fodboldkamp er klar, og til en stille stund kan I indfinde jer i havemøblerne på én af de to fliseterrasser. Her sørger orienteringen mod henholdsvis øst og vest for, at I altid får sol på kinderne, mens I kan trække under overdækningen, når sommerduggen falder. I råder også over et redskabsskur, hvor havemøblerne placeres.

Sommerhusets klassiske fremtræden med træbeklædte facader og sedumtag henleder tankerne til den norske fjeldhytte. Billedet stemmer perfekt overens med den charmerende atmosfære, som straks møder jer, når I træder indenfor. De synlige trækonstruktioner pynter, mens loftet er ført til kip for at øge rummeligheden. Køkkenet er placeret i det ene hjørne af opholdsrummet, som ubemærket glider over til stuen. Dertil kommer to værelser og et badeværelse med separat brus og plads til at installere vaskefaciliteterne.

Lyder dette som jeres feriedrøm? Kontakt os i dag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Strandvejen 69, Skuldelev, 4050 Skibby.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF103
Byggeår 1974
Rum 3
Boligareal 53 m 2
Grundareal 1.202 m 2
Bebyggetareal 53 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 65.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 5.495 / 4.743

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.