Hf. Kongevang 21
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.599.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.403

Hf. Kongevang 21
2770 Kastrup

Fritidshus , 105m2

Nybygget fritidshus med god placering i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

I Haveforeningen Kongevang i Kastrup møder I dette flotte og nyopførte fritidshus fra 2019. Her kan I glæde jer over en bolig, hvor der er kræset for detaljerne, så I får perfekte og indbydende rammer at nyde skønne stunder i.

Huset er placeret fordelagtigt i rolige omgivelser, hvorfra der er kort afstand til alt, I skal bruge i jeres dagligdag. Ejendommen er både tæt på institutioner supermarkeder, Skelgårdsskolen og metro fra Vestamager Station, som alt sammen ligger under to kilometer væk. I kan tilmed se frem til nærheden til Ugandaskoven, og bilen fører jer hurtigt til Kalvebod Fælled.

Boligen præsenterer sig med træbeklædt facade i en smuk antracitgrå farve, der komplementeres af store, sorte trelagstermoruder, der også er lydisolerede. Foran huset er der anlagt med en solrig terrasse, mens resten er allokeret til plæne, som let kan beplantes med træer, buske og blomster, og så er der desuden også mulighed for at opføre et udhus på 10 m2 og yderligere et skur på 10 m2.

Indenfor venter 105 veldisponerede kvadratmeter med gulvvarme over alt og loftspots i alle rum. Entréen åbner til det centrale rum med køkken og stue samlet, så I på tværs af madlavning og samtaler kan være sammen. Køkkenet fremtoner stilrent med hvide grebsfrie elementer, der er toppet af en hvid bordplade og beriget med alt i hårde hvidevarer fra Bosch. I stuen giver de brede vinduespartier et behageligt lysindfald, og her kan I indrette med sofagruppe og et spisebord. Endelig er der to værelser, hvoraf det ene har et tilknyttet walk-in-closet. Mellem værelserne når I badeværelset med italienske fliser og en topmonteret granit håndvask.

Kontakt os for en fremvisning.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hf. Kongevang 21, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-NP093
Byggeår 2019
Rum 3
Boligareal 105 m 2
Grundareal 422 m 2
Bebyggetareal 105 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 130.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.796 / 9.508

Niki Præst

Butikschef, Ejendomsmægler MDE HD (A)

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.