Hf. Kongevang 15
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.185

Hf. Kongevang 15
2770 Kastrup

Fritidshus , 95m2

Totalrenoveret og helårsegnet kolonihavehus

Del bolig
Følg bolig

Med en skøn placering på Vestamager finder I dette helårsegnede kolonihavehus, som er blevet totalrenoveret i 2021, så det er indflytningsklart. Træhuset danner skønne rammer om jeres weekender med to værelser, et badeværelse samt det fantastiske samlingspunkt i midten med kipført loft, ovenlysvinduer og et køkken fra 2021. Dertil kommer haven, der er fyldt med muligheder.

I forbindelse med istandsættelsen i 2021 blev boligen efterisoleret på både vægge og loftet, og i samme omgang blev der installeret en luft-til-luft-varmepumpe, som gør det let for jer at få boligen opvarmet. Derudover blev gulvene udskiftet i 2021.

Inden døre kommer I til at bruge det meste af jeres tid i det flotte opholdsmiljø, hvor stue og køkken er i ét. Nettoline-køkkenet fra 2021 er udført i et elegant, sort design, som passer godt ind i den lyse stue, og det er komplet med indbyggede hvidevarer og en ovn i ergonomisk højde. I forlængelse heraf kan I passende indrette en spiseplads, og for enden af stuen er der god plads til sofaarrangementet. I huset er der desuden to soveværelser og et badeværelse med en aflukket brusekabine.

Tag kaffen og de friskbagte boller med ud på den østvendte terrasse, som tilgås via terrassedøren i stuen, og nyd stilheden, mens solen skinner ind. Her er en stærk følelse af privatliv, da haven er indrammet af høje hække. Endelig har I en carport foran.

Det er både en praktisk og naturskøn beliggenhed, huset har, da I fra boligen kan gå til indkøb, busstoppestedet samt Amager Fælled, og der er desuden kort cykelafstand til Vestamager Station.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hf. Kongevang 15, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB328
Byggeår 1998 / 2006
Rum 2
Boligareal 95 m 2
Grundareal 428 m 2
Bebyggetareal 95 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 115.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.453 / 10.936

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.