Skovgårdsvej 8, 3. tv.
2920 Charlottenlund
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.464

Skovgårdsvej 8, 3. tv.
2920 Charlottenlund

Ejerlejlighed , 83m2

Velindrettet lejlighed med solrig altan!

Del bolig
Følg bolig

Søger I en bolig i god stand med en god beliggenhed? Så er denne lejlighed lige noget for jer. Her venter tre værelser og et stort opholdsmiljø, som sikrer jer både privatliv og samvær. Oveni er der både en solrig altan og et grønt fællesareal. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål og grønne områder, hvilket giver jer det bedste fra begge verdener.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det store opholdsmiljø med stue og køkken-alrum ud i ét, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. Tilmed er der udgang til altanen.

Den praktiske indretning giver jer mulighed for at prioritere samvær på tværs af madlavning og hverdagens gøremål. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og har god opbevaringsplads, så bordpladen er fri til madlavningen.

Videre har boligen tre værelser, som sikrer soverum til alle. Såfremt der ikke er behov for børneværelser, kan I med fordel indrette et kontor, hobbyrum eller gæsteværelse. Endelig er der et badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Udenfor kan I se frem til en solrig altan med plads til et cafésæt, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der et dejligt, grønt fællesareal, der bliver et naturligt omdrejningspunkt i sommerhalvåret.

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til Ordrupvej med hyggelige caféer, lækre takeaway-steder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Tilmed finder I S-tog, bus, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for én kilometer. På cykel er der ikke langt til friske dukkerter ved Charlottenlund Strandpark, mens Bernstorffsparken og Charlottenlund Slotshave sætter tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Indre By kan klares på 20 minutter.

Kom og oplev boligen.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Skovgårdsvej 8, 3. tv., 2920 Charlottenlund.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH373
Byggeår 1949
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 83 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.046 / 19.701

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!