Ordrupvej 41C, 1. 4.
2920 Charlottenlund
Kontantpris
kr. 3.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.176

Ordrupvej 41C, 1. 4.
2920 Charlottenlund

Ejerlejlighed , 57m2

Skøn gennemrenoveret lejlighed i Ordrup

Del bolig
Følg bolig

I en velholdt bygning med en sund ejerforening kan I nu overtage denne flotte, moderne og gennemrenoverede lejlighed på en central placering i Ordrup. Elevatoren fører jer til lejligheden på første sal, der rummer en stue, et køkken, et værelse, et badeværelse, en entré og en altan. Udendørs er der brugsret til en fælles have og mulighed for parkering. Velkommen indenfor.

I stuen skal I bemærke det flotte lys, der strømmer gennem det brede vinduesparti mod altanen og spiller nydeligt sammen med det lyse gulv, så I får en god rumfornemmelse. Stuen byder på mange gode kvadratmeter, og der bliver nemt plads til både spisebord og sofahjørne.

Videre venter køkkenet, som er vinkelformet og fremstår moderne og funktionelt med hvide, grebsfrie fronter og god plads i overskabe og underskabe, så bordpladen nemt holdes ryddelig. I skal også se værelset, der har plads til en dobbeltseng, og badeværelset, der er indrettet i hvide og grå nuancer med separat bruseniche og mulighed for vaskemaskine. I entréen kan overtøjet gemmes af vejen i det faste skab. Afslutningsvis kan I træde ud på altanen, der har areal til havemøbler og udsigt over den fælles have. I haven finder I et bordbænkesæt og en græsplæne samt et æbletræ og nogle prydbuske.

Bussen standser få skridt fra hoveddøren, ligesom I også kan spadsere til både S-togsstationen og indkøbsmuligheder. Fritiden tilgodeses ligeledes i gåafstand, hvor I finder idrætsfaciliteter og grønne områder samt specialbutikker, restauranter og caféer. Cyklen fører til naturskønne oplevelser som Charlottenlund Skov og Jægersborg Dyrehave. En kølig dukkert finder I også efter lidt pedalarbejde ved Skovshoved Havbad eller Klampenborg Strand. Pendler I på arbejde, er der nem forbindelse til motorvejen.

Kom og se denne flotte lejlighed.
Ring og book en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ordrupvej 41C, 1. 4., 2920 Charlottenlund.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM141
Byggeår 1961
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 57 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 160.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.691 / 11.917

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?