Broholms Alle 22, st. tv.
2920 Charlottenlund
Kontantpris
kr. 4.200.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.724

Broholms Alle 22, st. tv.
2920 Charlottenlund

Ejerlejlighed , 86m2

Lækker, velistandsat 3V?er med altan i Ordrup

Del bolig
Følg bolig

Besøg denne indbydende og høje stuelejlighed, der ligger velplaceret i Ordrup. Her kommer I til at råde over en stue, et køkken, to værelser og et badeværelse foruden en altan. Lejligheden har oprindeligt været en 4v'er hvortil dette hurtigt kan etableres igen, hvis ønskes.

Fra første skridt over dørtærsklen vil I bemærke den stilfulde og moderne indretning, der står snorlige efter en renovering i 2018. Her blev alt ned til mindste detalje istandsat, så I nu kan flytte ind i et hjem, der fremstår særdeles velholdt og helt indflytningsklart. Der er sågar lagt vægt på at skabe en rød tråd i indretningen med gennemgående materialevalg.

I ankommer til en fin murstensejendom, hvor I bliver en del af en god ejerforening med respektfulde naboer. Hertil hører fælles tørrerum, cykelkælder, parkeringsmuligheder og have med legeplads, og sammenholdet bliver vedligeholdt med en årlig havefest.

Træd nu ind i boligen, hvor den lyse og praktiske entré leder jer videre til næsten alle lejlighedens rum. Ligefrem finder I den rummelige stue, hvor eftermiddagssolen strømmer ind, og I har udgang til altanen. Mørkeblå microcement på endevæggen giver kant og stemning, der kun understøttes af de pæne trægulve, og I får snart arrangeres jeres ideelle opholdsmiljø til afslapning og berigende stunder med venner.

I køkkenet bliver madlavningen en fornøjelse med hvide, elegante uno form-elementer med knobgreb og en flot, varmebestandig bordplade i natursten. Samme komponenter går igen på badeværelset, som også gemmer på et bruseafsnit. Bevæg jer herefter ind forbi de to værelser, der er indretningsvenlige til jeres behov.

Altanen bliver attraktiv i sommermånederne, hvor I kan nyde dagens sidste solstråler med en kold øl ved hånden.

Fra jeres kommende bopæl kan I spadsere til alt det vigtige, såsom S-tog og busforbindelser, indkøbsmuligheder og idrætshal foruden naturrige Charlottenlund Skov. Har I børn, ligger hjemmet tilmed perfekt lige ved daginstitution og i gåafstand fra skolen.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Broholms Alle 22, st. tv., 2920 Charlottenlund.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA139
Byggeår 1945
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 86 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 210.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.303 / 19.600

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.