Strandvejen 211B, st. tv.
2900 Hellerup
Kontantpris
kr. 6.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.794

Strandvejen 211B, st. tv.
2900 Hellerup

Ejerlejlighed , 94m2

Del bolig
Følg bolig

Hvis I leder efter en velindrettet lejlighed, der ligger nær vand og det skønne byliv i Hellerup, så er denne på Strandvejen 211B et godt bud. Her kan I se frem til en velholdt bolig, hvor kvadratmeterne er utrolig godt udnyttet, og dertil kan I også glæde jer over at få jeres egen terrasse.

I bosætter jer på en fortrinlig adresse, hvorfra der er nærhed til de hyggelige omgivelser ved Hellerup Havn. På samme tid er der også ganske kort afstand til Strandvejen med flere butikker og spændende spisesteder, mens indkøbsmuligheder blot er få skridt fra hjemmet. Har I børn er der desuden også gåafstand til både daginstitution og Maglegårdsskolen.

I flytter ind i i en nydelig ejendom, hvor I har adgang til de grønne fællesarealer, som deles med de andre beboer. I får samtidig også mulighed for at få jeres egen parkeringsplads, mens cyklerne trygt kan parkeres i cykelstativerne eller i cykelkælderen. Det er ligeledes i kælderen, at jeres kælderrum til opmagasinering befinder sig.

Indenfor råder jeres lejlighed over to fine værelser, der begge har en rigtig fornuftig størrelse, og så har det ene tilmed indbygget skabsvæg. Tæt på værelserne kommer I til badeværelset med bruseniche, og endelig er køkken-alrum og stue placeret samlet i én herlig forening. Køkkenet er fra Invita og fremtræder stilrent med hvide skabe og skuffer, som toppes af en træbordplade. I stueområdet får I plads til at indrette jer med en spisesektion og en sofagruppe, og det er også herfra, at I tilgår jeres terrasse. Hvis man ønsker at få genetableret den daværende pejs, er dette også en mulighed, til de kolde vinteraftener.

Udenfor nydes de lune dage på terrassen, der har glæde af solens stråler fra eftermiddag til sen aften. En del af terrassen er overdækket, og så kan I via havelågen tilgå de grønne fællesarealer.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks på telefon 61201042 eller mail hertil: ca@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Strandvejen 211B, st. tv., 2900 Hellerup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA163
Byggeår 1982
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 94 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 310.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.192 / 29.589

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.