Esthersvej 45, 3. TH.
2900 Hellerup
SOLGT

Esthersvej 45, 3. TH.
2900 Hellerup

Ejerlejlighed , 77m2

Penthouse i super stand og med stor vestvendt altan!

Del bolig
Følg bolig

Moderne komfort, lækkert lysindfald og æstetisk akkuratesse kendetegner denne penthouselejlighed i Hellerup. Placeringen øverst i bebyggelsen sørger for et fremragende vue over området, som især kan nydes fra den store, solrige altan.

Du bosætter dig tæt på Strandvejens mange indkøbsmuligheder, Svanemølle Strandpark, promenaderne ved Tuborg Havn, Mindelunden og Waterfront Shopping Center med caféer langs kanalen, fitnesscenter, butikker og dagligvareforretninger. Desuden er der ikke langt til Hellerup Station, som bringer dig til Indre By på omtrent ti minutter.

Ejendommen præsenterer sig med en klassisk elegance med hvid facade med dannebrogsvinduer og et københavnertag i sort tegl. Det er helt øverst, at lejligheden udfolder sig, og overalt hersker en lys og indbydende atmosfære i de velholdte omgivelser.

Centralt i boligen ligger det åbne rumforløb med køkken-alrummet i forbindelse med stuen. Køkkenet er moderne indrettet med hvide, grebsfrie fronter med hårde hvidevarerne gemt væk bag for et strømlinet udtryk. Trægulvet giver en varme til rummet og løber videre ind i stuen, som prydes af høje paneler.

Ved siden af stuen ligger soveværelset med et stort vindue mod øst, som solens første stråler står ind gennem. Dertil kommer et lækkert badeværelse med plads til vaskesøjle, topmonteret håndvask og lysegrå fliser på gulvet, som er ført videre op på væggen i den glasafskærmede bruseniche med regnbruser.

Fra alrummet kan dobbelte glasdøre åbnes op til altanen, som er orienteret mod vest, hvilket betyder, at her kan eftermiddags- og aftensolen nydes. Herfra er der udsigt til gårdmiljøet og de omkransende ejendomme.

Lyder dette fristende? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag

Sagsnummer CI-MH137
Byggeår 1899
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 77 m 2