Vadholm 8, 1. 4.
2800 Kongens Lyngby
Kontantpris
kr. 1.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.425

Vadholm 8, 1. 4.
2800 Kongens Lyngby

Ejerlejlighed , 42m2

Meget indbydende toværelses lejlighed i Lyngby

Del bolig
Følg bolig

Drømmer du om en velholdt toværelses lejlighed i Lyngby? Så skal du læse med her. Boligen gennemgik i 2015 en række istandsættelser, som blandt andet indbefatter et nyt køkken og badeværelse, gulvene blev slebet og væggene malet, så det hele fremstår flot og indbydende. Glæd dig til et køkken, en stue, et værelse og et badeværelse. Velkommen til.

Du bosætter dig i et godt kvarter med nærhed til både pulserende byliv og natur. Der er således ikke mere end 500 meter til nærmeste supermarked, og du skal blot lidt længere væk, før du finder S-toget ved Stengård Station. Cyklen tager dig til de mange butikker langs Lyngby Hovedgade, og i 2025 står letbanen lige om hjørnet færdig. Gammelmose ligger tæt på ejendommen, eller du kan tage til området omkring Bagsværd Sø med mange muligheder for løbeture, kajaksejlads og mountainbike.

Tilbage på ejendommen bliver du en del af en velfungerende ejerforening, der i 2017 etablerede et grønt område med blandt andet pavillon og grill. Det er derfor oplagt at invitere vennerne forbi til en grillaften i solens stråler eller måske en gang ølbowling på plænen. Til ejendommen hører desuden parkering, vaskekælder med vaskemaskiner fra 2020, et tørrerum, et værksted, en cykelkælder samt eget kælderrum.

Dit fremtidige hjem er sydvendt og modtager derfor masser af lys gennem termovinduerne hele dagen. Dette vil du blandt andet bemærke i stuen, hvor der både er plads til hyggelige middage omkring spisebordet og afslappende søndage på langs. Det charmerende trægulv fortsætter ind i soveværelset og i den modsatte retning ud i entréen. Herfra er der adgang til det lækre, stilrene køkken med induktionskogeplade, hvor der er masser af albuerum til at svinge gryderne. Badeværelset med brus fuldender herligheden.

Book en fremvisning allerede i dag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vadholm 8, 1. 4., 2800 Kongens Lyngby.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF130
Byggeår 1943
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 42 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 75.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 5.918 / 5.326

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.