Søvang Alle 25, 1. TH.
2770 Kastrup
SOLGT

Søvang Alle 25, 1. TH.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 59m2

Velindrettet lejlighed nær Amager Strandpark

Del bolig
Følg bolig

Søger I en bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed nær Amager Strandpark. Her får I en dejlig nærhed til naturskønne omgivelser og hverdagens gøremål, hvilket giver jer det bedste fra to verdener.

På Søvang Alle 25 ligger ejendommen fra 1918, hvor lejligheden har en bekvem placering på første sal. Her kan I glæde jer til en veldreven forening, eget kælderrum og fine fællesfaciliteter, heriblandt gode parkeringsforhold, en idyllisk have og et vaskerum.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter. Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med sprossede vinduer, der sikrer et pænt lysindfald. Her kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller blot nyde en stille stund på sofaen.

Køkkenet er udstyret med god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre finder I et soveværelse, hvor der udover en seng er rigelig plads til et garderobeskab og et skrivebord. Endelig er der et badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Når sommeren melder sin ankomst, kan I se frem til en charmerende fælleshave, som emmer af hygge og idyl. Der er et græsareal til picnictæppet og flere bordbænkesæt, som indbyder til lækker grillmad og kølig hvidvin under åben himmel. Her får I en hel unik oase i en travl hverdag.

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til grønne områder, havnen og stranden, der inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. På cykel er der heller ikke langt til Amagerbrogade med alt fra det stemningsfulde caféliv til lækre take-awaysteder og dagligvareindkøb. Afslutningsvis får I nem adgang til bus, metrostation og motorvej, mens Indre By er en frisk cykeltur væk.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Sagsnummer TA-EP143
Byggeår 1918
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 59 m 2