Listedvej 78, 1. tv.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.798

Listedvej 78, 1. tv.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 78m2

Stor, lys 3V?er centralt i Tårnby

Del bolig
Følg bolig

Tag med til Tårnby, hvor denne velholdte lejlighed venter jer. I får fornøjelsen af en lys og indbydende, treværelses lejlighed på første sal, der passer perfekt til parret eller singlen, som ønsker en overkommelig bolig i bynære omgivelser. Ydermere kan I nyde udelivet på den store, sydvendte altan.

I bosætter jer i et fredeligt område med korte afstande til alskens fornødenheder. Således er der gåafstand til alt fra dagligvarebutikker og butiksliv til sportsfaciliteter, skoler og pasningstilbud, så I tilgodeses i den grad af alle byens tilbud, ligesom I hurtigt når Tårnby Station til fods. I kan ligeledes nemt begive jer ind mod Indre By, og når I får behov for at komme ud i naturen, er der heller ikke langt til Amager Fælled, Kalvebod Fælled og Amager Strandpark.

Ejendommen fra 1962 er flot vedligeholdt, hvilket skyldes den veldrevede ejerforening, I her bliver en del af. Hertil er der store, grønne fællesarealer, som danner en dejlig ramme om sommerens større arrangementer, og derudover er der ganske gode parkeringsforhold.

Træd ind i jeres nye hjem, hvor stuen udgør boligens primære opholdsmiljø. Her er der rigelig plads til at samle familie og venner om stemningsfulde stunder, og pragtfulde lysindfald beriger atmosfæren. Det er også herfra, at I tilgår altanen. Køkkenet befinder sig særskilt, og det fremstår pænt og tidløst med hvide fronter og godt med skabe. Der er også rum til en spiseplads, så I kan få følelsen af samvær på tværs af madlavning og andre aktiviteter ved spisebordet.

To regulære værelser tager imod jer i hver deres ende af boligen, hvilket gør lejligheden oplagt til deling, omend I også kan indrette et gæsteværelse, et børneværelse eller et kontor. Badeværelset er nydeligt. På altanen kan I nemt indrette et hyggeligt udemiljø med sol fra syd og udsigt over området.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Listedvej 78, 1. tv., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP308
Byggeår 1962
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 78 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 140.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.995 / 12.987

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.