Kofoed Jensens Alle 5, 1. th.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.150.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.560

Kofoed Jensens Alle 5, 1. th.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 70m2

Lys og nyere istandsat 3V er i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

Med denne skønne treværelses lejlighed får du et moderniseret hjem på en attraktiv beliggenhed i Kastrup. I din opgang er der en god fællesskabsfølelse samt adgang til store, grønne udendørsarealer ? alt inden for kort afstand til skoler, indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Den gule murstensejendom fra 1952 og de udendørs fællesarealer er yderst velholdte af den tilhørende vicevært, og indeholder eget kælderrum, aflåst cykelkælder, vaske- og tørrerum. Naboskabet er velfungerende, ligesom ejerforeningen og bestyrelsen har styr på tingene, og det er tilladt at holde husdyr i form af enten én hund eller én kat.

Selve boligen har to rummelige værelser med blanke, gennemgående plankegulve og fra det ene værelse, er der flotte franske døre til stuen. Stuens brede, sydøstvendte vinduesparti byder på et fremragende lysindfald, og da dette er en endelejlighed, får du et ekstra vindue, som sørger for endnu mere lys. Fra stuen findes der også udgang til en altan, som i øjeblikket er under opgradering, hvorfra du kan se frem til at sidde ude med en uforstyrret udsigt over ejendommens tilhørende græsareal.

Køkkenet er istandsat i 2014, hvor også alle hvidevarer blev skiftet ud, og det indeholder fine detaljer som en mosaikvæg, spotlys og smarte linoleumsklikfliser, som fortsætter ud i gangen og bidrager til hjemmets samlede udtryk. Det lyse, velfungerende badeværelse har en god pladsudnyttelse med selvstændigt brusebad. Enkelte vinduer i lejligheden er udskiftet i henholdsvis 2018 og 2019, hvor de sidste står for tur i løbet af 2020.

De omkringliggende grønne områder indeholder både legeplads af naturvenlige materialer samt bænkesystemer med plads til at grille. Metrostation, dagligvareforretninger og kulturelle oplevelser forefindes inden for ganske kort afstand.

Alt i alt får du her en bolig med masser af fordele, uanset sted i livet.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 42 23 20 eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kofoed Jensens Alle 5, 1. th., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP084
Byggeår 1952
Energimærke F
Rum 3
Boligareal 70 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 110.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 8.677 / 7.705

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.