Kastruplundgade 53, 1. TH.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.635

Kastruplundgade 53, 1. TH.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 69m2

Lys 3V er med adgang til skøn fælleshave

Følg bolig
Del bolig

Leder du efter en rummelig lejlighed med en rolig beliggenhed i Kastrup? Så har vi netop sådan én til salg. Boligen er velholdt med blandt andet nyere vinduer, ligesom der er lave fællesudgifter og adgang til en hyggelig have, hvor du kan nyde sommersolen.

Området:
Du kommer til at bo under 500 meter fra metroen, så det er let at pendle til dagligt og gøre brug af hovedstadens tilbud. Det tager heller ikke mange minutter at gå til nærmeste dagligvarebutik, og har du bil, tilbagelægges den korte distance til motorvejen hurtigt. Fritiden tilbringes med vennerne i Amager Strandpark eller i det maritime miljø ved havnen.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i 1951, men siden har man opdateret boligen med maling og efterisolering, hvilket ses positivt på varmeregningen. Kvadratmeterne fordeler sig over to stuer en suite, der vender mod sydvest, så du får masser af dagslys indenfor. Rummene bindes sammen af trægulvet, og i begge stuer er der en charmerende karnap, som giver spændende indretningsmuligheder.

Indretning
Køkkenet er opstillet med under- og overskabe samt rum til en spisekrog, og som en fin løsning har man valgt en sprossedør, der bidrager til den lyse atmosfære i rummet. Endelig er her et værelse og et brusebadeværelse med tagvindue. Du får også eget kælderrum med plads til vaskefaciliteter og tørreplads.

Naboskabet er velfungerende, og der er i øvrigt fine parkeringsmuligheder nær ejendommen. I fælleshaven er der grillplads og grønt, så det er som en lille oase midt i byen, hvor du kan slappe af med en god roman og en kold iskaffe efter arbejde.

Kan du se mulighederne? Kontakt os for en fremvisning.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31 53 46 54 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: EP@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kastruplundgade 53, 1. TH., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP042
Byggeår 1951 / 1979
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 69 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 120.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 9.721 / 8.632

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.