Kastrupkrogen 19, 3. tv.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 1.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.272

Kastrupkrogen 19, 3. tv.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 54m2

Lys, delevenlig lejlighed nær butiksliv og strandpark

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen i Kastrup, hvor denne fine, toværelses lejlighed venter jer. I får fornøjelsen af en velindrettet, lys bolig, som er yderst delevenlig og beriger jer med lave ejerudgifter, mens I kan nyde udelivet på altanerne.

I bosætter jer i et roligt, men indholdsrigt kvarter, hvor alle dagligdagens fornødenheder ligger lige uden for hoveddøren. I kan således gå til butikslivet på Kastruplundgade, hvor I kan ordne dagligvareindkøb eller nyde frokosten på en hyggelig café. Samtidig er der en kort gåtur til metrostationen, hvorfra I effektivt når Indre By, og bedst af alt kan I hurtigt begive jer ud i naturen langs kysten og til de pragtfulde bademuligheder ved Amager Strandpark.

Det er en velholdt ejendom, der råder over jeres nye hjem. Inden døre møder I en behagelig atmosfære, som i særdeleshed skyldes den massive mængde dagslys, der strømmer ind i boligen. Samtlige rum nyder godt af lyset, og både stuen og soveværelset leverer rigelig plads til at indrette hyggelige sektioner, der samler familie og venner om stemningsfulde stunder.

Køkkenet befinder sig særskilt, hvor det fremstår nydeligt og danner en dejlig ramme om madlavningen. Gulvet i køkkenet er opdateret i 2022, og herfra er der tilmed dør ud til altanen, hvor aftensolen kigger forbi. Lejligheden byder endvidere på et dejligt badeværelse, hvor I får fine facilietter - heriblandt et nyt brusearmatur og spejlskab fra 2022.

Den øvrige altan tilgås fra stuen, og takket være den sydøstlige placering er der perfekte betingelser for at nyde solen fra morgen til eftermiddag såvel som udsigten over nabolaget. Ude venter også grønne fællesarealer med vild natur til gavn for biodiversiteten.

Til lejligheden hører ydermere et kælderrum, og I får også adgang til en vaskekælder, en cykelkælder og et rum til storskrald.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kastrupkrogen 19, 3. tv., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS284
Byggeår 1939
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 54 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 95.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 11.062 / 8.982

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.