Helmer Søgårds Alle 16, 2. tv.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.671

Helmer Søgårds Alle 16, 2. tv.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 67m2

Nydelig, velindrettet lejlighed i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

På Helmer Søgårds Alle 16 i Kastrup finder I denne nydelige og velholdte lejlighed på anden sal af en pæn murstensejendom. I kan se frem til en fortræffelig beliggenhed tæt på alt, I har brug for, samt en god, veltilrettelagt planløsning. Velkommen til.

I bosætter jer i et fredeligt område, og i lokalmiljøet finder I både de praktiske behov såvel som de mere rekreative af slagsen fuldt ud dækket. I er ganske tæt på Kastrup Lystbådehavn med restauranter og caféer, Amager Strand og Femøren, hvor der undertiden afvikles kulturelle begivenheder. Det skal også fremhæves, at der ikke er langt til Indre By, og via metroen tager turen kun få minutter. Den nærmeste dagligvarebutik er heller ikke langt fra hoveddøren.

Som I træder inden døre, ankommer I til en indbydende bolig, der centrerer sig omkring de to stuer. Her opleves et rigt lysindfald, og den behagelige stemning understøttes også af de klassiske trægulve. Indretningsmulighederne er mange, og fra den mindste af de to rum er der udgang til en behagelig altan.

Det resterende af hjemmet er allokeret til et soveværelse, et pænt badeværelse med brus samt et køkken, der i 2018 blev forsynet med nye skabselementer fra IKEA. Samme år blev elinstallationerne opdateret med et nyt relæ.

Til ejendommen knytter sig videre udmærkede fællesarealer, som står til fri afbenyttelse. I kælderen er der både vaskefaciliteter og plads til at parkere cyklen, mens de grønne arealer blandt andet byder på legeplads og mulighed for grillning.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Helmer Søgårds Alle 16, 2. tv., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB347
Byggeår 1953
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 120.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.872 / 10.660

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.