Glamsbjergvej 20F, 2. 5.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 3.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.903

Glamsbjergvej 20F, 2. 5.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 82m2

Sjældent udbudt lejlighed nu til salg i Tårnby, tæt på bygrænsen!

Del bolig
Følg bolig

Her er hjemmet for jer med sans for kvalitet og ønsket om en god beliggenhed. Denne stilfulde, lyse lejlighed ligger nemlig midt på Amager, så her får I attraktivt kort til alt. I får hjemme i en skøn lejlighed fuld af moderne komfortløsninger.

Ejendommen ligger på en meget central adresse, som I tilmed hurtigt kommer videre fra - bus og Tårnby Station ligger nemlig i gåafstand, ligesom der ikke er langt til metroen. Placeringen giver jer samtidig nærhed til Tårnby Torv, hvor I ikke blot kan tanke op på proviant til hverdagen, men også finde restauranter og specialbutikker. Endelig ligger Amager Fælled i cykelafstand.

Ved ankomst vil blikket straks fange den spændende ejendom, som toner frem i en nordisk æstetik med trælameller som supplement til de gule mursten. Omkring bebyggelsen strækker sig godt med fællesarealer, hvor I kan mødes med de rare naboer, blandt andet til aktivitetsdage. Der er en stor, gratis parkeringsplads, og prikken over i?et er elevatoren i ejendommen.

Lejligheden er klart en af de bedst placerede, for den ligger nemlig både i forreste række og sidst af lejlighederne, så svalegangen her er helt privat. Udelivet nydes på den skønne, aflange altan med frit op til himlen og en flot udsigt.

Altanen er i forbindelse med opholdsmiljøet, der virkelig fremtræder luftigt og lyst, ikke mindst takket være ovenlysvinduet. De tidløse køkkenelementer er fra HTH, mens alle hårde hvidevarer er fra Miele, og så får I ydermere glæde af en Quooker. Det gennemløbende gulv sikrer en harmonisk sammenhæng med stuen. Videre kommer de to værelser og badeværelset, der også har et nutidigt udtryk med væghængt toilet og helstøbt håndvask. Desuden er her vaskesøjle, også fra Miele, og så skal det bemærkes, at hele lejligheden beriges af gulvvarme.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 42 23 20 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Glamsbjergvej 20F, 2. 5., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP047
Byggeår 2018
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 82 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.977 / 13.533

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.