Amager Landevej 52B, 3.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 6.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.002

Amager Landevej 52B, 3.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 193m2

Rummelig penthouselejlighed med kæmpe terrasse

Del bolig
Følg bolig

Med en skøn beliggenhed tæt på Tårnbyparken ligger denne flotte, femværelses penthouselejlighed, som byder på en enorm terrasse, hvor I kan nyde aftensolen sammen med jeres venner og bekendte. Inden døre byder den rummelige lejlighed på fire værelser, to badeværelser og et fantastisk samlingspunkt med køkken og stue i ét. I bliver en del af en mindre ejerforening med godt naboskab, og bag ejendommen har I jeres egen parkeringsplads. Velkommen til.

Lejligheden ligger yderst centralt i Kastrup, hvilket betyder, at I kan gå til alle hverdagens fornødenheder. Inden for en radius af én kilometer finder I nemlig Korsvejens Skole, pasningstilbud og flere forskellige indkøbsmuligheder. I kommer desuden nemt ind til Indre By med offentlig transport.

Glæd jer til at bruge aftenerne sammen i det åbne opholdsmiljø, hvor de vestvendte vinduer på tværs af den store stue sørger for den naturlige lyssætning. I får mulighed for at indrette flere hyggelige zoner i rummet, og tættest ved køkkenet kan I passende sætte langbordet. Køkkenet er udført i et tidløst design med lyse elementer med greb i stållook, og de hårde hvidevarer herude er af mærket Miele.

Der er to soveafsnit i lejligheden, som er at finde på hver sin side af opholdsmiljøet. Forældresoveværelset kan passende indrettes i det nordlige hjørne af lejligheden, da der er rummelige indbygningsskabe samt adgang til et badeværelse med bruseniche og spabad. Samlet set er der fire værelser i lejligheden, og i det andet badeværelse er der vaskefaciliteter.

Den delvist overdækkede terrasse er et skønt udemiljø, som især passer godt til de lange sommeraftener, hvor I kan sidde herude med et køligt glas rosé og nyde solnedgangen.

Kom og oplev lejligheden.
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Amager Landevej 52B, 3., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS270
Byggeår 1986
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 193 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 310.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 35.928 / 29.229

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.