Amager Landevej 49, 1. th.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 2.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.262

Amager Landevej 49, 1. th.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 67m2

Indflytningsklar og delevenlig 2V er med altan

Del bolig
Følg bolig

Tag med til Sundbyvester, hvor denne indflytningsklare toværelses lejlighed venter. Du overtager et hjem, som fremstår i god stand, og den velindrettede planløsning gør boligen oplagt til singlen og parret såvel som delelejlighed for to venner.

Din nye adresse hedder Amager Landevej 49, hvilket placerer dig med en god beliggenhed på Amager. Fra hoveddøren er der under 100 meter til nærmeste busstoppested, og kun et par hundrede meter længere er der til indkøbsmuligheder og daginstitution. På cykel når du regionaltoget på Tårnby Station samt Kastrup Station, hvorfra metroen kører.

Lejligheden udfolder sig i en ejendom fra 1938, og du træder over dørtærsklen til dit nye hjem på første sal. Her møder du en indbydende og lys bolig, hvis veldisponerede kvadratmeter breder sig fra fordelingsentréen. Entréen flyder sammen med det lange køkken, som præsenterer sig med stilrent, hvidt interiør og god plads på bordpladen. Her er der også mulighed for at installere en vaskemaskine.

Fra entréen bevæger du dig ligeledes ind i de to værelser, der begge modtager et dejligt lysindfald fra glaspartierne. Dette skaber et rummeligt og lyst udtryk i begge værelser, og fra det største er der udgang til altanen. Inden du udforsker denne, skal du dog opleve det flotte badeværelse med en bruseniche.

Den sydvestvendte altan bliver en herlig, lille oase i sommermånederne, og du etablere nemt et cafésæt, hvor du kan sidde og nyde det åbne udsyn over området. Nedenfor ejendommen er der desuden et gårdmiljø med en terrasse.

Er det dit nye hjem? Så ring for en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Amager Landevej 49, 1. th., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS267
Byggeår 1938
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 110.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.782 / 10.378

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.