Alleen 86, 3. tv.
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.881

Alleen 86, 3. tv.
2770 Kastrup

Ejerlejlighed , 122m2

Renoveret taglejlighed tæt på strand og metro st.

Del bolig
Følg bolig

Denne indbydende lejlighed har mange forcer, og med nøgleord som indflytningsklar, et stort køkken-alrum og to badeværelser får I fortrinlige rammer i Kastrup. Lejligheden har gennemgået en større renovering i 2018, ligesom I kan glæde jer over en veldreven ejerforening. Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en skøn base for jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det store køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og massive fyrretræsbordplader. Her er en smuk køkkenø og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Stuen har velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Videre er der tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed er det største værelse særligt lækkert med adgang til et walk-in-closet.

Endelig er der to badeværelser med gulvvarme. Desuden er det ene badeværelse udnyttet på bedste vis med både bruseniche og Samsung-vaskefaciliteter. Desuden er der gennemgående trægulve i stort set hele boligen, hvilket skaber et harmonisk helhedsindtryk.

Udenfor kan I se frem til et dejligt fællesareal, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er både en trampolin, grilludstyr og ti plantekasser til fri afbenyttelse. Som prikken over i'et er der tilknyttet eget kælderrum.

I finder bus, metro, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot 600 meter, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. På cykel er der ikke langt til Kastrup Lystbådehavn og Amager Strandpark, som inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens Indre By er en kort køretur væk.

Kom og oplev boligen.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Alleen 86, 3. tv., 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP212
Byggeår 1988
Energimærke A2
Rum 4
Boligareal 122 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 19.224 / 16.805

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?