Elverhøjen 1A, 1. TV.
2730 Herlev
SOLGT

Elverhøjen 1A, 1. TV.
2730 Herlev

Ejerlejlighed , 70m2

Lækker, indflytningsklar lejlighed med solvendt altan i Herlev

Del bolig
Følg bolig

Æstetikken og stilen er gennemført i denne fremragende lejlighed, der ligger helt ideelt placeret i Herlev tæt på alle hverdagens behov. Hjemmet er moderniseret i 2019, og foruden to gode værelser, en lys stue, et stilrent køkken og et lækkert badeværelse kan I se frem til en sydvendt altan til solskinstimerne. Velkommen til!
~
Lejlighedens rumfordeling er helt genial, og rummene imponerer på flere parametre såsom lysindfaldet og det gennemgående, lyse laminatplank fra HARO, der i samspil skaber en særlig atmosfære. Rå, blotlagte mursten tilføjer karakter til stuen, og herfra er der adgang til altanen, så I let kommer ud under åben himmel. Madlavningen bliver i dén grad et tiltalende projekt i køkkenet, der er indrettet i en minimalistisk, nordisk stil med hvide, grebsfrie elementer samt veludstyret med en Quooker, en induktionskogezone og to ovne i en ergonomisk højde.
~
Soveværelsets grå kabevæg tilføjer et flot look mod de hvide resterende vægge, og her finder I jer let til rette med en dobbeltseng og garderobeskabet. Endelig mangler I kun at se badeværelset, der tager sig smagfuldt ud med en glasafskærmet Grohe Rainshower i Poleret Hard Graphite samt matchende armaturer, håndklædeholder og vandhane.
~
Udelivet tilbringes på altanen, der er belagt med Cumaru-træ. Her kan I nyde sommerens lune stråler fra morgen til aften, og så får I yderligere glæde af en grøn gårdhave med bænke og legesager til de mindste. Desuden er det værd at nævne, at vinduerne samt terrasse- og entrédøren er fra Rationel.
~
Fra adressen har I BIG Shopping Center lige for jeres fødder, ligesom flere dagligvarebutikker, pasningstilbud og fodboldklub er lige i nærheden. Herlev S-togsstation er ligeledes inden for rækkevidde, og en lille cykeltur leder jer til Herlev Byskole og bymidten.
~
Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os for en fremvisning!
~
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Sagsnummer OE-ME015
Byggeår 1947
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 70 m 2