Rebæk Søpark 3, 15. 1522.
2650 Hvidovre
Kontantpris
kr. 2.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.070

Rebæk Søpark 3, 15. 1522.
2650 Hvidovre

Ejerlejlighed , 61m2

Smuk, gennemrenoveret 2V med sublim udsigt og UDEN hjemfaldspligt!

Del bolig
Følg bolig

På Rebæk Søpark 3, på 15. etage, kan du nu blive den næste ejer af denne flotte og gennemrenoverede lejlighed. Lejligheden er placeret på 15. sal i en velholdt ejendom, der både byder på elevatorer, loftrum og grønne områder.

Med en placering netop her bosætter du dig som nabo til Rebæk Søpark med grønne omgivelser, legeplads og sø. Herudover kan du også spadsere til Rødovre Station, hvor S-toget på omkring 15 minutter fører dig til Indre By. Området er samtidig i rivende udvikling med flere nye boligprojekter og planlægning af flere spændende spisesteder og caféer. Endelig er der ganske kort afstand til nærmeste indkøbsmulighed.

Du kommer til at bo i en nydelig ejendom, og indenfor venter dig også en yderst smuk bolig, som blev istandsat i slutningen af 2021. Her er eltavlen udskiftet, ligesom der også er lavet ny el såvel som blandt andet køkken og badeværelse, mens der er lavet nedsænkede lofter med spots i både badeværelset, gangen, køkkenet og i dit walk-in-closet.

Entréen åbner op til dit walk-in-closet, som er placeret ved siden af værelset med smukke trægulve, der også er slebet sidste år. Videre finder du det yderst stilrene badeværelse med gulvvarme og smukke klinker i et mat marmorlook, som ses på gulvet og i brusenichen med indbygget armatur i messingfarve fra Semplice og regnbruser.

Afslutningsvis er der køkkenet og stuen, som er i åben forbindelse. Det flotte Epoq-køkken har hvide, grebsfrie elementer og alle nødvendige hvidevarer herunder opvaskemaskine og vinkøleskab. De hvide skabe og skuffer toppes af en slidstærk Silestone-bordplade, som skaber et betagende udtryk. I stuen bliver du mødt af et behageligt lysindfald, og der er både plads til spisebordet og sofagruppen. Det er også fra stuen, at der er udgang til altanen, som giver udsyn til omgivelserne.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61 20 10 42 eller mail hertil: ca@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rebæk Søpark 3, 15. 1522., 2650 Hvidovre.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA187
Byggeår 1972
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 61 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 115.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.419 / 10.669

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.