Gammel Køge Landevej 238, 1. 3.
2650 Hvidovre
Kontantpris
kr. 2.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.257

Gammel Køge Landevej 238, 1. 3.
2650 Hvidovre

Ejerlejlighed , 49m2

Lækker lejlighed med stor, solrig terrasse i Hvidovre

Del bolig
Følg bolig

En flot lejlighed venter dig her på en skøn beliggenhed i Hvidovre få hundrede meter fra Åmarken Station med S-tog. Du har ingen spildplads i det nydelige hjem, der er istandsat med de bedste materialer og gode hårde hvidevarer. Prikken over i'et er den store, solrige terrasse.

OMRÅDET:
Adressen placerer dig tæt på Valbyparken, Kystagerparken og Hvidovres dejlige badestrand til dukkerten på de varmeste sommerdage. Du kan nemt spadsere til indkøbsmuligheder, bussen og S-toget, som hurtigt fragter dig til Hovedbanegården, hvorfor alle de fristende tilbud i Indre By er let tilgængelige.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret på første sal i en bygning, hvortil der hører parkeringsmuligheder. Du får også brugsret til et kælderrum til ekstra opbevaring. Boligen fremstår moderne efter istandsættelserne i starten af 2019, hvor køkken, badeværelse, gulv og terrasse stod for tur. En smart detalje er i øvrigt den indbyggede seng i væggen i entréen, som ligeledes er opført under istandsættelsen.

INDRETNING:
Indenfor kan du glæde dig til et smukt sildebensparketgulv, som skaber et elegant flow fra entréen til sektionen med den indbyggede seng og ind i det indbydende opholdsmiljø. Det brede, vestvendte vinduesparti i stuen sikrer desuden et herligt lysindfald og et pragtfuldt kig ud mod terrassen.

Stuen går i ét med vinkelkøkkenet fra IKEA, hvis hvide elementer prydes af en matchende Corian-bordplade. Hertil kommer integrerede hårde hvidevarer og en GROHE-vandhane med kogende vand. Kvadratmeterne er generelt udnyttet perfekt i hjemmet med en skabsvæg i entréen og foldudsengen. Som det sidste får du et pænt badeværelse med bruseniche, GROHE-armatur og el-gulvvarme.

Fra stuen kan du træde ud på den rummelige terrasse, som nærmest føles som et ekstra rum gennem de lune måneder. Terrassen er delvist overdækket, så du både kan nyde skyggen og solen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gammel Køge Landevej 238, 1. 3., 2650 Hvidovre.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK180
Byggeår 1961 / 2020
Energimærke E
Rum 1
Boligareal 49 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 110.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 9.416 / 8.090

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.