Valby Langgade 48, 4. 4.
2500 Valby
Kontantpris
kr. 2.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.676

Valby Langgade 48, 4. 4.
2500 Valby

Ejerlejlighed , 69m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 05/12 kl. 10:00-10:20

Oplagt forældrekøb i hjertet af Valby

Del bolig
Følg bolig

Når du er kommet ind på drømmestudiet, skal ønskeboligen naturligvis følge trop. Det gør den på den øverste etage af Valby Langgade 48, der placerer dig lige midt i Valby. Alt, hvad bydelen tilbyder, er derfor inden for rækkevidde. Når du er færdig med at opleve det pulserende liv, er lejligheden den perfekte base med en stue, et køkken, bad, et værelse og et disponibelt rum. Den sidste prik over i'et sættes af den fælles tagterrasse.

OMRÅDET:
Det bliver faktisk ikke nemmere at klare indkøbene, uanset, om det er pasta eller en større kulinarisk opgave, du stræber efter. Flere dagligvarebutikker ligger nemlig for fødderne af dig. Det samme gælder busforbindelse, mens gåturen til Valby Station tager dig fem minutter. Shoppingtrangen bliver stillet i Spinderiet, og den nærliggende, grønne oase Søndermarken opfylder behovet for rekreative omgivelser.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1965 med en facade af gule mursten. Indenfor byder kælderen på et rum til opbevaring, og derudover drager du fordel af en fælles cykelkælder samt vaskeri og et mindre tørrerum.

INDRETNING:
Du bosætter dig på fjerde sal, hvor lyset strømmer ind gennem de sydvendte vinduespartier i stuen. Netop stuearealet kan du sagtens indrette med sofakrogen og en spisesektion til, når madklubben og vennerne kommer forbi. Planløsningen rummer nemlig et dejligt soveværelse, hvor du tilmed har opbevaringsløsninger. Dette gælder også i det disponible rum ved siden af.

Dertil hører køkkenet og badeværelset, der ligger side om side. Begge er indrettet med fokus på funktionalitet, og derfor er der i badeværelset en separat, muret bruseniche, mens køkkenet råder over masser af skabsløsninger.

Når vejret viser sig fra sin bedste side, er det bare at snuppe solbrillerne og tage studiebøgerne under armen for derefter at nyde hverdage og weekender på den fælles tagterrasse, der flankerer ejendommen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Valby Langgade 48, 4. 4., 2500 Valby.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK212
Byggeår 1965
Energimærke E
Rum 2
Boligareal 69 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 130.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 11.154 / 9.682

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Valby Langgade 48, 4. 4., 2500 Valby.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.