Peder Hjorts Vej 1, 1. TH.
2500 Valby
Kontantpris
kr. 2.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.650

Peder Hjorts Vej 1, 1. TH.
2500 Valby

Ejerlejlighed , 67m2

Indflytningsklar lejlighed med to altaner centralt i Valby

Del bolig
Følg bolig

Med gåafstand til Valby Station, indkøb og Spinderiet må man sige, at denne lejlighed har en velplaceret adresse. Boligen på første sal er indrettet med to stuer, et værelse, et køkken og et badeværelse med bruseafsnit. Derudover får du to altaner. Velkommen til.

Den centrale beliggenhed i Valby bliver næsten ikke bedre, da du kan spadsere til alt, du har behov for. Glæd dig til at opleve den hyggelige caféstemning omkring Valby Langgade og Tingstedet eller at slippe shoppegenet løs i Spinderiet. De mange omkringliggende restauranter frister ligeledes med lækkerier på dagene, hvor du vil forkæle dig selv. På gå- eller løbeturen kan du lægge vejen forbi Søndermarken, og skal du til Indre By, tager det 20 minutter på cykel.

Dit kommende hjem er placeret i en velholdt bygning med et dejligt gårdhavemiljø, der har legefaciliteter og plads til at slappe af med naboer og venner.

Indenfor leder den aflange entrégang til samtlige rum i boligen, der præsenterer sig lyst takket være vinduespartierne. Stuen er det største rum, og her kan du let arrangere sofagruppen, så du har bløde rammer til streaming af yndlingsserien på Netflix. Om sommeren kan du åbne ud til altanen, og så er der dobbeltdøre ind til endnu en opholdsstue, som er ideel at anvende til spisebordet eller et ekstra værelse.

Rundturen fortsætter i soveværelset, der har udgang til en altan, mens der fra gangen er åben forbindelse til det vinkelformede køkken. De hvide elementer skaber et elegant og tidløst udtryk, og så er alle hårde hvidevarer integreret, herunder vaskemaskinen, hvorfor du slipper for turen til vaskeriet. Slutteligt mangler du at se badeværelset.

Vil du vide mere? Ring for at få en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32591407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Peder Hjorts Vej 1, 1. TH., 2500 Valby.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-TH163
Byggeår 1935
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 150.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.425 / 10.964

Torben Hald

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Tlf.


E-mail
th@paulun.dk

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.