Folehaven 130, 2. tv.
2500 Valby
Kontantpris
kr. 1.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.171

Folehaven 130, 2. tv.
2500 Valby

Ejerlejlighed , 54m2

Et skønt lysindfald, en delevenlig planløsning og en solrig altan

Del bolig
Følg bolig

Et skønt lysindfald, en delevenlig planløsning og en solrig altan er alt sammen kvaliteter, der kommer til at forkæle dig i hverdagen. Dette sker, når du gør anden sal af Folehaven 130, 2500 Valby til din base. Her venter dig en stue og et værelse samt et køkken, et badeværelse og selvfølgelig den sydvendte altan, hvilket gør lejligheden ideel som begynderbolig eller eksempelvis forældrekøb. Det hele fuldendes af de grønne fællesarealer.

OMRÅDET: Adressen tilgodeser livet som pendler, da der er gode bus- og togforbindelser, hvilket kun bliver endnu bedre af den kommende metrostation. Indkøb klares til fods, og tager du cyklen, fører den dig hurtigt til det centrale Valby, mens Indre By kan nås på 25 minutter. Endelig tager cykelturen til Valbyparken kun ti minutter.
EJENDOMMEN:
Den gedigne ejendom blev opført i 1940 og præsenterer sig udefra med en gul murstensfacade komplementeret af hvidrammede vinduer. Dertil hører grønne arealer, der indbyder til afslapning og aktiviteter sammen med venner og familie.
INDRETNING:
Inden døre får du et køkken med hvide fronter samt et badeværelse, der præges af hvide fliser. Selve lejligheden emmer af en hyggelig atmosfære, hvilket ikke mindst skyldes stuens orientering, hvor de sydvendte vinduer garanterer masser af dagslys. Det samme gælder for soveværelset ved siden af. Som opmærksom køber spotter du desuden hurtigt, at placeringen af de to rum gør boligen velegnet til, at du kan flytte ind med en bofælle, hvis du skulle ønske det.

Rundturen afsluttes på altanen, som tilgås fra stuen. Her er plads til et cafébord eller blomsterkrukker, der kan nyde godt af solens stråler fra formiddag til aften.

Er du blevet nysgerrig? Kontakt os med det samme.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Folehaven 130, 2. tv., 2500 Valby.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK179
Byggeår 1940
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 54 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 85.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 7.194 / 6.241

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.