Willy Brandts Vej 9, 4. TV.
2450 København SV
Kontantpris
kr. 6.498.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.826

Willy Brandts Vej 9, 4. TV.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 113m2

Sublim udsigtslejlighed lige ud mod kanalmiljøet

Del bolig
Følg bolig

Med en uovertruffen udsigt over det maritime miljø med gule havnebusser, kajakroere og badegæster, hersker der ingen tvivl om, at beliggenheden er noget helt særligt her på Willy Brandts Vej 9. Den veldisponerede lejlighed kendetegnes især af et udsøgt materialevalg, som skaber en smuk sammenhængskraft i boligen. Med store vinduespartier er der samtidig gjort en dyd ud af at integrere de skønne omgivelser i indretningen.

Området
Enghave Brygge er et område i rivende udvikling, hvor smukke boligbyggerier skyder op langs den stemningsfyldte havnefront. Visionen er således at skabe en sammenhængende bydel, som på bedste vis forener havnen med hovedstadens øvrige kvarterer. På cykel tager det bare fem minutter at nå til det pulserende kulturliv på Vesterbro, ligesom Indre By heller ikke er mere end en kort cykeltur væk. Med den kommende metrostation bliver transportmulighederne endda endnu bedre.

Ejendommen
Myrholm er én af de moderne boligøer i Engholmene, som stod færdig i 2019. Her indgår funktionalitet og æstetisk i et smukt samspil, akkurat som komforten er sat i højsædet med nutidige løsninger såsom elevator og gulvvarme.

Lejligheden
Lejligheden udfolder sig på fjerde sal, hvor de pragtfulde lysindfald fra både øst og vest lader solens stråler oplyse de indbydende rum. Særligt det skønne opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i åben forbindelse fremstår som hjemmets hjerte. Her efterlader det stilrene køkken med en tilbygget ø rigeligt med plads til hverdagens kogekunster, mens det fuldlimede askegulv fuldender det strømlinede udtryk. Badeværelset er ligeledes udført i et smagfuldt design med grånistrede klinker. Boligen afrundes af et disponibelt rum til opbevaring samt tre flotte værelser, hvoraf de to har udgang til hver sin altan. Med altaner i begge ender af opholdsmiljøet trækkes den eminente udsigt helt indenfor. I kan således følge byens stille opvågning i de spæde morgentimer såvel som det livlige kanal- og havnemiljø.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Willy Brandts Vej 9, 4. TV., 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH132
Byggeår 2018
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.110 / 23.102

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.