Willy Brandts Vej 1, 2. tv.
2450 København SV
SOLGT

Willy Brandts Vej 1, 2. tv.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 134m2

Udsøgt 4V lejlighed i sublim stand lige ved Havneløbet.

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til Willy Brandts Vej, 1. 2. tv., hvor I kan se frem til at bosætte jer i en umådelig charmerende, stor og veldisponeret lejlighed direkte op af Havneløbet og i cykel- og gåafstand til København & Indre By.

Lejligheden byder på en utrolig charmerende atmosfære samt en sublim stand og veldisponeret planløsning. Planløsningen udfolder sig på 3 gode værelser, 2 badeværelser, 1 stort opholdsrum opdelt med køkken og spisestue samt opholdsstue og 2 store altaner, der hver især nyder en smuk udsigt til Havneløbet. Den rummelige planløsning danner rammen for en lys og indbydende lejlighed, foruden lejlighedens loftshøjde på hele 2,7 meter. Der er endvidere en fantastisk udsigt over Havneløbet fra de 2 nordvendte værelser og spisestuen. Lejligheden har flere muligheder, da den desuden vil kunne disponeres til en 5-værelses lejlighed, såfremt den store familie ønsker det.

Området pryder sig med gennemløbende kanaler, hvor man hurtigt kan smide sit padleboard i vandet og i ejerforeningens kajak lauge kan man desuden låne kajakker, sup boards mv. lige nedenfor døren og tage en sejltur op ad Københavns Havn, tage en dukkert eller blot nyde solen på et af de hyggelige fællesområder. Eftertragtet og ideelt kvarter med børn med gåafstand til legepladser, institutioner og Sydhavnsskolen. Hertil befinder lejligheden sig i et hyggeligt og livligt lokalområde med et væld af både caféer, kaffehuse og spisesteder - med bl.a. sushi, Gorms pizza og vinbar. Endvidere ligger der supermarkeder, butikker, biograf og indkøbscenteret Fisketorvet er ligeledes i gåafstand.

Indre by en kort cykeltur fra lejligheden og endelig er der nem adgang til metro og andet offentlig transport.

Der er mulighed for tilkøb af en parkeringsplads til lejligheden og der er parkeringskælder, hvor der desuden er mulighed for opladning af el-bil.

Ønsker du at høre nærmere om dette smagfulde liebhaveri? Så kontakt os på 3287 3080.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-KM026
Byggeår 2018
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 134 m 2