Kenny Drews Vej 83, 2. 5.
2450 København SV
Kontantpris
kr. 4.748.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.807

Kenny Drews Vej 83, 2. 5.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 97m2

Skøn lejlighed med kæmpe privat tagterrasse

Følg bolig
Del bolig

Denne herlige lejlighed på Sluseholmen giver jer en beliggenhed og en udsigt, hvis mage I skal lede længe efter. Her får I et lyst og lækkert hjem med god plads og smukke maleriske omgivelser med de mange flotte ejendomme og de hyggelige kanaler, som I kan nyde synet af fra boligen såvel som fra jeres egen kæmpe tagterrasse.

Det charmerende nærmiljø med de mange broer og de små både, som ligger og vugger i vandet, skaber en fantastisk ramme om hverdagen, som er de færreste forundt, og hertil skal så lægges det skønne og solrige gårdmiljø, som takket være den gode og solide ejerforening fremstår i flot stand.
Indkøb ligger lige nede på hjørnet, havnebadet er der omkring 100 meter til, og der er ligeledes ganske kort til institution og til Skolen i Sydhavnen. I bliver også godt forbundet med offentlig transport, og der er mulighed for tilkøb af p-plads i en parkeringskælder.

Lad os tage boligen fra toppen, for det er oppe i fjerdesals højde, at I får den helt fantastiske tagterrasse, et privat åndehul med sol hele dagen og cirka det samme areal som hele boligen. Her kan I invitere selv et større selskab til barbecue, og I kan skabe et lille grønt paradis med krukker og potter. Der er også gode opbevaringsrum til havemøblerne og en lille repos ved trappen mellem boligen og terrassen.

Hvad angår selve boligen, som ligger på tredje sal, så lever den helt op til den høje standard, udearealerne og omgivelserne sætter. Her er nemlig tale om en lys kvalitetsindretning og en flot indflytningsklar stand. Det rummelige og åbne opholdsmiljø, som dannes af køkken-alrum og stue i ubrudt forbindelse, har et stort vinduesparti fra gulv til loft med udgang til en overdækket altan.

I det indbydende badeværelse med loftspots er der bruseniche, væghængt toilet og plads til vaskemaskine. Hertil kommer et gangareal med skab og to gode værelser, hvoraf det ene har fransk altan, og det andet har skabsplads. Indgang til boligen er via jeres egen entré på anden sal, som der er adgang til ad en svalegang, der forbinder til en elevator.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk


Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun.frederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt mægler
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kenny Drews Vej 83, 2. 5., 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer 192NG-L0010
Byggeår 2008
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 97 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 240.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.540 / 16.650

Sebastian August Bækgaard

Butikschef, Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.