Johan Kellers Vej 48, 1. th.
2450 København SV
Kontantpris
kr. 2.550.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.602

Johan Kellers Vej 48, 1. th.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 59m2

Indflytningsklar 2Ver med udsigt til grønt!

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:
Med en beliggenhed på Johan Kellers Vej 48, 1.th. ligger i dejligt tilbagetrukket på vejen. I slipper dermed for støj og larm fra de forbikørende biler, og I er her tæt på alt hvad hjertet begærer. Hertil kan der tillægges særlig vægt på den korte afstand til offentligt transport, som ligger under 5 minutter væk på gåben, der giver en unik fleksibilitet i hverdagen.
På Johan Kellers Vej er I ligeledes kun få minutters cykel afstand til det pulserende Vesterbro, der har taget 24. pladsen på årets Time Out liste over årets fedeste bydele i verden, hvor man blandt andet finder biografen Vester Vov Vov, Kihosk og Glyptotektet . Derudover følger en bred vifte af indkøbsmuligheder og oplevelser i gå afstand fra Johan Kellers Vej 48. ~
Du er tæt på alt, men alligevel godt tilbagetrukket så man kan koble af efter arbejde eller studie.

INDRETNING:
Lejligheden fremstår i flot gennemgående stand, med nymalede vægge i moderne lyse farver, samt nyere gennemgående gulve.
Planløsningen byder på en fin fordelingsentre med indbygget garderobeskab, med god plads til overtøj og sko. Fra fordelingsentreen har du adgang til alle rum i lejligheden, herunder lejlighedens rummelige badeværelse med separat brus.
Derudover har du adgang til lejlighedens køkken, der har alt du skal bruge af nyere hårde hvidevarer, samt en vaskemaskine. Der er altså rig mulighed for at gå i gang med kogekunsten og at udfolde sine gastronomiske talenter. Udover dette byder lejligheden på to store rum, der i øjeblikket er indrettet som et soveværelse og stue, hvilket er ideelt hvis du bor alene eller med en partner. Lejligheden har dog den unikke fordel at lejlighedens døre til hhv. stue og soveværelse har individuelle Rukoklåse, hvilket også gør lejligheden ideel som delebolig. Soveværelset har ydermere den fantastiske fordel at have en vestvendt altan med en skøn udsigt til grønne arealer. Og sidst men ikke mindst byder stuen på en god størrelse karnap, der nærmest fungere som en lille overdækket terrasse, da de store vinduer kan åbnes helt op, hvorfor man på denne måde kan invitere naturen indenfor. ~~~

EJENDOMMEN:
Ejendommen så dagens lys i 1936 og er lige siden holdt flot ved lige. Derudover byder ejendommen på fælleshave, fælles vaskekælder og hobbyrum.
Der er ligeledes adgang til eget loft og kælderrum til opbevaring.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61201042 eller mail hertil: ca@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Johan Kellers Vej 48, 1. th., 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA181
Byggeår 1936
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 59 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 130.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.562 / 11.721

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.