Ellebjergvej 13, 1. tv.
2450 København SV
Kontantpris
kr. 2.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.873

Ellebjergvej 13, 1. tv.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 53m2

Delevenlig 2 værelses i Sydhavn

Del bolig
Følg bolig

Lige på grænsen mellem Sydhavnen, Valby og Nørrebro finder du denne pæne samt delevenlige toværelses lejlighed, som ligger tæt på alt det, du skal bruge i hverdagen.

Når hverdagens sysler skal klares, kan du se frem til gåafstand til S-tog, handlemuligheder, Valby Hallen og svømmehal, mens en kort cykeltur fører dig til nærmeste metrostop, et væld af caféer og take-away restauranter samt Valbyparken, Sydhavnstippen og kysten.

Du skal op på første sal i ejendommen fra 1939, hvor et køkken, et badeværelse, en stue, et værelse og en herlig, sydøstvendt altan udfolder sig. Hvad end du drømmer om at bo selv, sammen med kæresten eller med en bofælle, så er denne bolig helt ideel, idet der er adgang til alle rum fra entréen. Til lejligheden hører et kælderrum og et fælles vaske- og tørrerum samt en cykelkælder.

Alt efter hvordan beboersammensætningen ser ud, indretter du med en stue og et værelse eller to værelser. Begge rum er udstyret med pæne fyrretræsplanker og modtager et vidunderligt lysindfald takket være de brede vinduespartier. Værelset mod øst kan endda bryste sig af at modtage solens spæde stråler, som kan nydes fra sengen eller ude på den tilsluttende altan.

Morgenkaffen og livretterne trylles frem i det traditionelle, flotte køkken med hvide fronter og massive træbordplader. I den veldisponerede bolig er der også afsat kvadratmeter til et rummeligt badeværelse, hvor du kan starte morgenerne med en opkvikkende skyller i dit separate bruseafsnit.

Hvis vejret tillader det, trækker du ud på altanen, der har plads til et cafésæt og altankasser med blomster eller krydderurter. Her sidder du ugeneret og får udsyn over det frodige fællesområde, som i den grad også inviterer til udendørsophold. Herude kan de små hygge sig på legepladsen, mens borbænkesættet og den rustikke stenovn tiltrækker de voksne.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ellebjergvej 13, 1. tv., 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM030
Byggeår 1939
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 53 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 115.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.214 / 9.988

Kenneth Finner Madsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!