Christian Langes Plads 5, 3. MF.
2450 København SV
Kontantpris
kr. 7.798.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.278

Christian Langes Plads 5, 3. MF.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 113m2

Udsigt og altan, lige ud til kommende lystbådehavn

Del bolig
Følg bolig

På Lyngholm troner denne moderne ejendom fra 2020, som placerer sig helt perfekt tæt på vandet og alt til hverdagen. I kan nu overtage denne helt fantastiske lejlighed, som rummer to værelser, to badeværelser, et åbent opholdsmiljø og hertil hele to altaner hvor solen og det maritime miljø kan nydes.

Området
Her bosætter I jer med kombinationen mellem byens puls og rekreative faciliteter. Der er ved at blive anlagt lystbådehavn lige ved ejendommen, mens vandet allerede bibringer herlighedsværdi til området. I har desuden ikke langt til grønne arealer, og så er der blot en kort gåtur til det rige liv i eksempelvis Fisketorvet samt en cykeltur til Kødbyen eller Indre By.

Ejendommen
Det moderne bygningsværk toner frem i dæmpede nuancer og med enorme vinduespartier, som allerede udefra afslører lysindfaldet. Ejendommen har elevator, og I råder over et depotrum. Også områdets gårdmiljø er anlagt i en tidssvarende stil, hvor hårde materialer møder grøn beplantning. Hertil venter der jer en legeplads.

Lejligheden
Glæd jer til at træde ind i det forrygende hjem, hvor I forkæles af gulvvarme overalt samt et genveksanlæg. Der skabes ydermere harmoni med et flot, gennemløbende trægulv. I vil straks bemærke kigget over vandet, der træder frem fra de fleste rum, og på sigt bliver det fra stuen og den tilhørende altan et vue over marinaen. Invita-køkkenet falder smukt ind i opholdsmiljøet med de hvide, glatte elementer, hvor øen åbner op for samvær på tværs af aktiviteter. Fra alrummet er der udgang til endnu en altan.

Netop denne altan har I også forbindelse til fra det værelse, som vil udgøre et perfekt master bedroom med badeværelse. Det ekstra værelse kan udnyttes til den lille ny, hjemmekontor eller noget helt tredje, I drømmer om. Det er også herved, I finder det andet badeværelse, og de to matcher flot hinanden.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Christian Langes Plads 5, 3. MF., 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH194
Byggeår 2020
Energimærke A2020
Rum 4
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 390.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.356 / 28.961

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.