Andrei Sakharovs Vej 23, ST. TH.
2450 København SV
Kontantpris
kr. 5.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.718

Andrei Sakharovs Vej 23, ST. TH.
2450 København SV

Ejerlejlighed , 100m2

Toplækker lejlighed med terrasse og altan på Engholmene

Del bolig
Følg bolig

Københavns nye kanalby giver jer vandet lige i baghaven, mens egen altan og terrasse tilfører den moderne lejlighed ekstra plads under åben himmel. Boligen fra 2020 er stilrent indrettet med kvalitetsinteriør fra Invita, gulvvarme samt trægulve i mat eg, og kvadratmeterne fordeler sig over to værelser, et badeværelse samt et anseeligt opholdsmiljø.

Området:
Engholmene blander moderne arkitektur med vandets ro samt byens komfort. Her er I tæt på Vesterbros caféliv, spisesteder og shopping, mens gode forbindelser med offentlig transport, cykelbroer og stisystemer gør det let at færdes. Eksempelvis mod Kongens Nytorv, der nås efter omtrent et kvarters pedalarbejde. Hverdagsbehov for børnefamilien findes hurtigt til fods, mens fritiden kan tilbringes i kajakken på vandet omkranset af byens indtryk.

Ejendom:
Den moderne ejendom harmonerer med omgivelserne, der er præget af flotte bygninger og de grønne islæt, som blandt andet folder sig ud i det fælles gårdmiljø, der er en hyggelig oase midt i byen.

Lejlighed:
Har I brug for det, kan det overvejes at etablere endnu et værelse i lejligheden, som for nuværende har to værelser, så her er plads til hjemmekontoret, børnene eller gæsteværelset. Begge værelser har dør til henholdsvis altan og terrasse, hvilket giver let adgang til lune sommermorgener og de stille aftenstunder udendørs. Også fra det indbydende opholdsrum kan I træde ud i de private uderum, og det bør bemærkes at terrassen er mod den rolige side af gården. Køkkenet med ø er placeret midt i, hvilket giver jer alrum mod den ene side og en stuesektion mod den anden, mens lyset strømmer ind gennem vinduerne og bidrager til en stemningsfuld atmosfære. Endelig er der et stort badeværelse, hvor vaskefaciliteterne kan monteres. Glem ikke at nyde de smukke indtryk, der forkæler øjnene gennem boligens velplacerede vinduer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Andrei Sakharovs Vej 23, ST. TH., 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH178
Byggeår 2020
Energimærke A2020
Rum 3
Boligareal 100 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 295.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.412 / 21.548

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.