Andrei Sakharovs Vej 17, 1. th., Engholmene
2450 København SV
Kontantpris
kr. 6.985.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.724

Andrei Sakharovs Vej 17, 1. th., Engholmene
2450 København SV

Ejerlejlighed , 126m2

Super skøn lys lejlighed med 2 dejlige badeværelser

Del bolig
Følg bolig

I én af Københavns kanalbyer Engholmene finder I denne færdigbyggede ejendom fra 2020, som rummer jeres kommende lejlighed. Her kan I blive ejere af en bolig, der byder på nydelige detaljer, indbydende rum samt altan mod øst og vest, som sikrer jer udsigt til havnen og kanalerne.

Området:
I bosætter jer i fredelige omgivelser, hvor I ligeledes er nær alle byens tilbud. I gåafstand når I til Fisketorvet med butikker og spisesteder, ligesom der blot er en kort cykeltur til Indre By. Yderligere er skole, daginstitution, indkøb og offentlig transport alt sammen placeret under halvanden kilometer væk.

Ejendommen:
Ejendommen har flotte detaljer og et skønt, fælles gårdmiljø, hvor områdets børn kan lege på legepladsen. Herudover får I eget kælderrum, og så er der også mulighed for at tilkøbe parkeringsplads. Endelig er det også værd at bemærke, at I kommer til at tilhøre en velfungerende ejerforening, som blandt andet har kajak- og bådelaug.

Lejligheden:
Jeres kommende hjem er placeret på første sal, og fra I træder indenfor, fornemmer I straks den gennemførte stil, der ses i alle rum. Overalt er der gulvvarme, og så er der egetræsplankegulve alle steder på nær badeværelser. I kommer ind i entréen, hvorfra I ledes til køkken-alrum og stue, som er i åben forbindelse. Invita-køkkenet præsenterer sig elegant med hvide elementer, der på den ene side er toppet af en hvid, hårdfør bordplade, mens der ved køkkenøen er egetræsbordplade. Køkkenet er beriget med en Quooker og alle nødvendige hvidevarer fra Miele, så I får de bedste forudsætninger til at tilberede middagen. Videre er der tre værelser, hvoraf det ene er oplagt som forældre soveværelse, da det har walk-in-closet og eget badeværelse med brus. Derudover er der endnu et brusebadeværelse med inkluderede vaske- og tørrefaciliteter fra Miele, mens prikken over i'et må siges at være altanerne.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Andrei Sakharovs Vej 17, 1. th., Engholmene, 2450 København SV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-JF140
Byggeår 2020
Energimærke A2020
Rum 4
Boligareal 126 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 350.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 28.877 / 25.489

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.